Iconische verhalen van Roald Dahl op Netflix

woensdag 28 november 2018

Netflix brengt de geliefde verhalen van onder meer 'Sjakie en de Chocoladefabriek', 'Matilda', 'De GVR' en 'De Griezels' opnieuw tot leven.

Willy Wonka en de Oompa-Loompas voegen zich bij 'De GVR', 'Matilda, De Griezels' en vele andere karakteristieke, iconische Roald Dahl-personages en vinden gezamenlijk een nieuw onderkomen op Netflix. Netflix en The Roald Dahl Story Company maken bekend dat het 'Roald Dahl'-universum op Netflix wordt uitgebreid met exclusieve nieuwe animatieseries.

Decennialang inspireren Roald Dahls verhalen award winnende film- en theatermakers wereldwijd. Netflix brengt nu voor het eerst een reeks van verschillende series en specials voor alle leeftijden uit.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

De leukste themaweek van 'Komen Eten' mag natuurlijk niet ontbreken: 'Komen Eten goes streekproducten'. De eerste kandidaat, Nathalie, is niet de eerste de beste. Op het 'Le Concours Mondial Du Meilleur Fromager' in Frankrijk werd ze bekroond tot de beste Meester Kaasrijper van de wereld. Op het menu staat - hoe kan het ook anders - kaas. Als voorgerecht een heerlijke kaasfondue, bij het hoofdgerecht een lekker lammetje met Brebiskaas en om af te sluiten nog een lekkere kaascreatie.

'Komen Eten', om 19.40 uur op VIER.

Dossiers