Iconische verhalen van Roald Dahl op Netflix

woensdag 28 november 2018

Netflix brengt de geliefde verhalen van onder meer 'Sjakie en de Chocoladefabriek', 'Matilda', 'De GVR' en 'De Griezels' opnieuw tot leven.

Willy Wonka en de Oompa-Loompas voegen zich bij 'De GVR', 'Matilda, De Griezels' en vele andere karakteristieke, iconische Roald Dahl-personages en vinden gezamenlijk een nieuw onderkomen op Netflix. Netflix en The Roald Dahl Story Company maken bekend dat het 'Roald Dahl'-universum op Netflix wordt uitgebreid met exclusieve nieuwe animatieseries.

Decennialang inspireren Roald Dahls verhalen award winnende film- en theatermakers wereldwijd. Netflix brengt nu voor het eerst een reeks van verschillende series en specials voor alle leeftijden uit.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lili en Marleen' , seizoen 1 , aflevering 1 'Reviens' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Op initiatief van Marleen organiseren Jef, Stavros en Ida een namiddag voor zuster Rosa en de vijftien weeskindjes die zij onder haar hoede heeft. Het wordt een Poesjenellen-voorstelling, gevolgd door een pannenkoekenfestijn. De kinderen zijn in de wolken over de poppenkast en genieten met volle teugen van de pannenkoeken. Ze gaan zo op in wat ze gezien hebben dat ze als vechtende ridders in de woonkamer van Rik belanden.

'Lili en Marleen', om 20.00 uur op VTM.

Dossiers