'How To Get Away With Murder' stopt ermee

vrijdag 12 juli 2019
Foto: © American Broadcasting Company 2019

Na 6 seizoenen komt er een einde aan de succesvolle dramareeks 'How To Get Away With Murder'. Dat heeft het Amerikaanse netwerk ABC bekend gemaakt.

In 'How To Get Away With Murder' vertolkt Viola Davis de rol van advocate/professor Annalise Keating. Samen met enkele studenten raakt ze verstrikt in een moordcomplot. Davis won in 2015 een Emmy Award voor haar rol en twee keer een Screen Actors Guild Award.


Volgens de makers was de beslissing om te stoppen met 'How To Get Away With Murder' een 'loodzware beslissing'. Producent Peter Nowalk zegt: 'Dat ik nog vijftien afleveringen heb om haar verhaal (Annalise, nvdr) af te maken, is een cadeau dat een seriemaker zelden krijgt.'

Het zesde en laatste seizoen van 'How To Get Away With Murder' start in september in de VS.

Bron: ad.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers