'How To Get Away With Murder' stopt ermee

vrijdag 12 juli 2019
Foto: © American Broadcasting Company 2019

Na 6 seizoenen komt er een einde aan de succesvolle dramareeks 'How To Get Away With Murder'. Dat heeft het Amerikaanse netwerk ABC bekend gemaakt.

In 'How To Get Away With Murder' vertolkt Viola Davis de rol van advocate/professor Annalise Keating. Samen met enkele studenten raakt ze verstrikt in een moordcomplot. Davis won in 2015 een Emmy Award voor haar rol en twee keer een Screen Actors Guild Award.


Volgens de makers was de beslissing om te stoppen met 'How To Get Away With Murder' een 'loodzware beslissing'. Producent Peter Nowalk zegt: 'Dat ik nog vijftien afleveringen heb om haar verhaal (Annalise, nvdr) af te maken, is een cadeau dat een seriemaker zelden krijgt.'

Het zesde en laatste seizoen van 'How To Get Away With Murder' start in september in de VS.

Bron: ad.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers