Fans van 'Breaking Bad' krijgen eindelijk waar ze op hoopten

maandag 26 augustus 2019

Op 11 oktober verschijnt de sequel van de populaire Amerikaanse dramaserie 'Breaking Bad' op Netflix. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Die sequel neemt de vorm van een film aan, zal 'El Camino' heten en vertelt ons wat er gebeurd is met hoofdpersonage Jesse Pinkman.

Acteur Aaron Paul, die Pinkman vertolkt in de serie, maakt dus zeker zijn opwachting in de film, maar of ook Bryan Cranston (Walter White in de reeks) meespeelt in de sequel, is nog niet bekend. In november liet hij al weten dat er plannen waren voor een vervolg, maar dat hij nog niet gevraagd was. 'Als maker Vince Gilligan me zou vragen, twijfel ik geen seconde', aldus Cranston. 'Er zijn nog enkele losse verhaallijnen die de fans graag afgerond willen zien. Maar aangezien mijn personage sterft in het laatste seizoen, weet ik dus nog niet wat mijn rol zal zijn in de nieuwe film', vertelt Cranston.


Vorige maand nog dachten de fans dat de sequel er eindelijk kwam. Op basis van hints van Cranston en Paul op sociale media hoopten ze op een vervolg van de serie, maar uiteindelijk bleek het te gaan om de oprichting van 'Dos Hombres', waarmee de twee acteurs het Mexicaanse drankje Mezcal lanceren. Maar nu wordt het geduld van de fans eindelijk beloond. De film 'El Camino' is vanaf 11 oktober te zien op Netflix.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Gert Late Night' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Deze week zijn onder anderen Alex Agnew, Clara Cleymans en Davy Gilis te gast bij Gert en James. Het duo is ook weer in hun thuishaven, Antwerpen.

'Gert Late Night', om 23.15 uur op VIER.

Dossiers