Extra seizoen voor 'Will & Grace'

maandag 15 juli 2019

De Amerikaanse sitcom 'Will & Grace' doet er nog een seizoen bij. Dat weet Het Nieuwsblad. Dat brengt de teller voorlopig op 3 jaargangen, sinds de serie in 2017 een tweede leven kreeg.

In 'Will & Grace' volgen we de homoseksuele advocaat Will uit New York. Hij deelt lief en leed met zijn beste vriendin Grace. De reeks werd eerder gemaakt tussen 1998 en 2006. In 2017 kreeg de serie een vervolg.


'Will & Grace' is bij ons te zien op FOX én TLC.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Al tien jaar lang is Mia een trouwe en hardwerkende manager van een kerstmutsenwinkel in een kleine stad. Maar dit seizoen heeft haar baas een teleurstellende mededeling voor haar. De positie die ze begeerde gaat naar zijn zoon Nick, die vanuit New York komt om het familiebedrijf over te nemen. Mia is ontevreden met het vooruitzicht de zoon te moeten opleiden, maar ontdekt al snel dat Nick een charismatische charmeur is en wordt verliefd op hem. Nick heeft aanvankelijk zijn twijfels over het feit dat hij zijn leven in de grote stad achter zich heeft gelaten, maar hij en Mia beseffen langzaam dat zij het kerstwonder zijn waar ze elk op gewacht hebben.

'Hats Off to Christmas!', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers