Exclusieve première van DJ Khaled-documentaires bij MTV

dinsdag 30 juli 2019

MTV viert over 180 landen wereldwijd de première van de twee documentaires over het leven en de indrukwekkende carrière van DJ Khaled. Op 31 juli vanaf 19.30 uur zijn exclusief zowel op televisie als de online kanalen van MTV de beide specials te zien: 'DJ Khaled: The Ride' en 'DJ Khaled: King of Collabs'.

'The Ride' vertelt over de reis naar succes en hoe Khaled is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle producers binnen de wereldwijde muziekindustrie. In deze special kijkt hij terug op zijn prestaties, waaronder zijn samenwerking met Rihanna voor de zomerhit 'Wild Thoughts'. Naast het verhaal over zijn successen, vertelt DJ Khaled meer over zijn ervaringen met de muziekindustrie, de levenslessen die hij daar geleerd heeft en zijn denkproces als producer en bedrijfseigenaar. Maar we zien hem ook van een heel andere kant, namelijk als liefdevolle vader. Iets dat hem heeft geïnspireerd bij het maken van zijn elfde album 'Father of Asahd'.


King of Collabs
De special 'King of Collabs' is een nieuwe documentaire over zijn leven als artiest. Het geeft fans een inkijkje in het proces van het album 'Father of Asahd'. Met never before seen snippets uit Khaled's videoclips serveert MTV exclusief beeldmateriaal van het album en wordt een inkijkje achter de schermen gegeven aan de fans. Op dit langverwachte album heeft Khaled verschillende samenwerkingen met onder andere Meek Mill, Cardi B, 21 Savage en John Legend.

Over de twee specials bij MTV zegt Bruce Gillmer, Vice President Music and Talent for MTV International: 'We zijn enorm trots op deze twee specials en de samenwerking hiervoor met DJ Khaled.' 'DJ Khaled: The Ride' is een van de vier artiestgerichte specials die dit jaar wereldwijd wordt uitgezonden bij MTV. We kijken er erg naar uit om ons platform aan te bieden aan ’s werelds grootste artiesten. Tegelijkertijd bieden wij onze fans een exclusief kijkje achter de schermen van de fascinerende muziekindustrie.'

De MTV specials 'DJ Khaled: The Ride' en 'DJ Khaled: King of Collabs' gaan op 31 juli vanaf 19.30 uur exclusief in première en zullen live gestreamd worden op het MTV Youtube-kanaal. Fans kunnen tweeten naar @MTVUK, waar DJ Khaled zelf een live Q&A zal houden.

Persbericht Viacom Benelux
http://www.mtv.nl/
Meer artikels over MTV BE

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'First Dates' (Eén)

De 19-jarige Lewis mag het voor de tweede keer proberen. Zal het met de 20 jaar oude barista Lauren beter lopen dan tijdens zijn vorige date? Alasdair is 55, heeft het hele land al doorkruist, maar is nog steeds op zoek naar de juiste man. Kan de 54 jaar oude dj Lee die rol vervullen? De 42-jarige Stu heeft zijn hond Brett meegebracht. Hij is al 13 jaar blind en op zoek naar een vrouw om zich mee te settelen. Hij gaat op date met Jen uit Bristol, 37 en verpleegster. Zal de vonk tussen de twee overspringen?

'First Dates', om 21.35 uur op Eén.

Dossiers