Eurovisie Songfestival op Netflix

maandag 22 juli 2019

Streamingdienst Netflix heeft de halve finales n de finale van het voorbije Eurovisie Songfestival in Isral toegevoegd aan haar aanbod. En ook de komende editie, gehouden in Nederland, zal er te zien zijn.

Veel Amerikanen vonden het niet leuk dat ze niet konden kijken naar het Eurovisie Songfestival. Daaraan komt Netflix nu tegemoet door de afgelopen have finales én de finale aan te bieden in de VS. Ook de rechten voor het liedjesfeest in 2020, dat in Nederland wordt georganiseerd, heeft de Amerikaanse Netflix al op zak.


Bron: songfestival.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Hostess Sydney moet tijdens een van haar vluchten zorgen voor de achtjarige Leah die alleen naar Chicago vliegt. Nadat Leah veilig is afgezet bij haar vader, Jonathan, vindt Sydney een pakketje dat het meisje achtergelaten heeft. Sydney bezorgt het cadeau terug aan Leah en wordt uitgenodigd mee te doen met enkele leuke kerstfestiviteiten van het gezin. Wanneer Sydney haar vlucht mist, zit ze een paar dagen vast. Leah en Jonathan nodigen haar uit om de vakantie met hen door te brengen.

'Christmas Connection', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers