Er komt een spin-off van 'Gossip Girl'

maandag 22 juli 2019

Het Amerikaanse netwerk HBO heeft bevestigd dat er een vervolg komt op de populaire jongerenserie 'Gossip Girl'. Dat schrijft het AD. Het gaat om een spin-off voor de nieuwe streamingdienst van het bedrijf.

Het is intussen acht jaar geleden dat bij ons de laatste aflevering van 'Gossip Girl' werd uitgezonden. Maar de serie is nog altijd erg populair. HBO gaat nu, voor zijn nieuwe streamingplatform, een spin-off maken met een volledig nieuwe cast. De originele castleden waren onder meer Blake Lively, Kelly Rutherford, Chace Crawford en Ed Westwick.


De nieuwe serie werd opnieuw bedacht door Stephanie Savage en Josh Schwartz die ook al 'Gossip Girl' zélf bedachten. De reeks zal (voorlopig) uit 10 afleveringen bestaan en wordt initieel exclusief aangeboden op de nieuwe streamingdienst van HBO.

Bron: ad.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' - Koen (Andy Peelman) en politiehond Barry in 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Terwijl de buurtpolitie een diefstal van dynamiet uit een legerkazerne onderzoekt, wordt het korps ook geconfronteerd met klachten over grondtrillingen in een wijk. De agenten gaan op onderzoek, maar staan voor een raadsel.

'De Buurtpolitie: De Tunnel', film uit 2017 met oa. Andy Peelman, om 20.25 uur op VTM.

Dossiers