E! presenteert de nieuwe serie 'Ashlee + Evan'

zaterdag 15 september 2018

E! laat zien dat het enige dat je nodig hebt is liefde, familie en muziek in de gloednieuwe serie 'Ashlee + Evan' die op 16 september om 22:00 uur in première gaat.

De reeks van zes afleveringen begint met een aflevering van een uur, gevolgd door vijf afleveringen van een half uur in de daaropvolgende weken. Het filmische docu-drama volgt Ashlee Simpson-Ross en Evan Ross terwijl ze de balans proberen te vinden in hun leven als partners, ouders, muzikanten en artiesten. Met de toevoeging van hun eclectische vriendengroep en beroemde familie die hun verblijf vullen met gelach en liefde, is er nooit een saai moment in het huishouden van dit jonge duo.

Het dynamische leven van Ashlee en Evan bestaat uit een modern koppel dat een gezin vormt terwijl ze verder bouwen aan hun carrière. De serie volgt het stel en hun hechte vriendengroep, als ze hun eerste duetalbum vol soulvolle, authentieke en reflecterende muziek schrijven en opnemen. Als jonge vrouw die gefocust is op het grootbrengen van twee kinderen, is Ashlee terughoudend in het terugkeren naar de muziekwereld. Ze wil echter dolgraag muziek maken met haar echtgenoot, die acteert en zingt en Evan helpt haar met liefde met haar comeback. Het expressieve koppel is geïnspireerd om de liefde te verspreiden en hun unieke geschenk met de wereld te delen. Het gezin woont in Los Angeles, maar vrienden en familie met goede bedoelingen laten hen afreizen naar het zonnige Palm Springs en hun huis in Connecticut, waar Evan is opgegroeid. Hoewel deze volgende fase van hun leven samen wordt gevuld met enthousiasme en onzekerheid, zorgt de vastberadenheid en ongekende steun ervoor dat ze het samen aan kunnen.

Ashlee en Evan hebben een groot deel van hun leven in de schijnwerpers gestaan. Begin 2000 werd Ashlee Simpson een van de grootste namen in de popmuziek en veroverde de hitlijsten met haar album 'Autobiography'. Naast haar succesvolle carrière in film, televisie en theater, nam Ashlee wat vrije tijd in 2009 na haar bevalling van zoon Bronx, die inmiddels negen jaar is. Na een ontmoeting met musicus, film- en televisieacteur Evan Ross in 2013, trouwen Ashlee en Evan in 2014 en verwelkomden hun dochter Jagger Snow later dat jaar. Recent hebben zij een unisex kledinglijn opgezet met Zadig & Voltaire waarvoor hun dochter Jagger Snow hun inspiratiebron was.

'Ashlee + Evan', vanaf zondag 16 september om 22.00 uur op E!.

Persbericht Media Tornado/E!
http://www.eonline.com

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Columbus' - Jeroen Meus (foto: Eén - © VRT 2019)

In 'De Columbus' trekt Wim Lybaert er elke week op uit met een bekende gast, op zoek naar het goeie leven onderweg. Humaninterestprogramma. Wim Lybaert haalt dit voorjaar zijn zelfgebouwde huis op wielen weer van stal. Zonder plan trekt hij samen met zijn gast de wijde wereld in. Samen duwen ze een week op pauze om te genieten van vrije tijd die echt vrij is. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen rijdt Jeroen Meus mee.

'De Columbus', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers