Disney Channel start productie nieuwe telenovelle 'Soy Luna'

maandag 15 juni 2015

Disney heeft vandaag de start van de productie van Soy Luna aangekondigd, een nieuwe telenovela voor tieners van Disney Channel Latin America in samenwerking met Disney Europe, Middle East & Africa (EMEA) en in een productie van het Argentijnse productiehuis Pol-ka.

De reeks zal een echte internationale cast hebben, met de Mexicaanse actrice Karol Sevilla in de rol van Luna en de populaire Italiaanse acteur en Disney Channel ster Ruggero Pasquarelli (Violetta). De reeks zal in 2016 in Latijns-Amerika en Europa te zien zijn op de Disney Channels.

'Soy Luna' vertelt het verhaal van Luna Reinoso, een jong meisje van 16 jaar dat gepassioneerd is door schaatsen. Wanneer ze naar Argentinië verhuist beseft Luna niet dat dit avontuur meer is dan enkel een simpele reis maar een tocht naar zelfontdekking waarin ze haar roeping ontdekt en zo ook haar eerste liefde ontmoet.

'Na een uitstekende eerste ervaring met het format, zijn we erg opgetogen dat we kunnen beginnen met de productie van een tweede telenovela', aldus Cecilia Mendonça, Vice President en General Manager van Disney Channels Latijns-Amerika, The Walt Disney Company Latijns-Amerika. 'We staan te popelen om nieuw materiaal te ontwikkelen in samenwerking met Disney Europe, Middle East & Africa (EMEA) en de traditionele waarden van het merk Disney. Disney vindt aansluiting met publiek overal ter wereld via universele verhalen die lokaal relevant zijn, met aantrekkelijke personages, originele muziek, een prachtige choreografie, innovatieve elementen en de tijdloze kwaliteit waarmee Disney altijd wordt geassocieerd.'

De nieuwe reeks is een combinatie van komedie, drama, geheimen, romantiek en originele muziek, gespeeld door de Mexicaanse acteur Michael Ronda, de Argentijnse acteurs en actrices Valentina Zenere, Agustín Bernasconi, Lionel Ferro, Carolina Kopelioff, Katja Martínez, Chiara Parravicini en Malena Ratner, de Spaanse actrice Ana Jara en de Chileense Jorge López.
De productie van de 80 x 45-minuten durende telenovela gaat deze zomer van start en wordt geregisseerd door Jorge Nisco en Martín Sabán.

Persbericht Disney Channel
http://www.disney.be/tv

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Alejandra Theus, Ini Massez en Tine Embrechts in 'Zie Mij Graag' (foto: Eén - © VRT 2018)

Na haar tegenslag met Willem en de mysterieuze vrouwenstem aan de telefoon toen ze Jean-Philippe opbelde, besluit Anna dat ze voorgoed klaar is met mannen. Wanneer ze avances krijgt van een vrouw, vraagt ze zich af of ze misschien altijd al lesbisch was. Terwijl Anna met de hulp van Sas en Nicole aan haar experimentele fase begint, worstelen Ben en Sien met de ongewenste zwangerschap. Gunther en Nicole kunnen het alvast niet laten om zich ermee te moeien.

'Zie Mij Graag', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers