Dennis Weening versterkt team met juryleden Robert Aalbers en Vinnie Stones in 'Ink Master'

dinsdag 22 januari 2019
Foto: Spike - © Viacom Benelux 2018

'Ink Master' presentator Dennis Weening vormt samen met de tattoo-artists Robert Aalbers en Vinnie Stones het team van juryleden voor 'Ink Master: Meesters van de Lage Landen – Shop Wars!'.

Deze nieuwe show is een spin-off van het succesvolle programma 'Ink Master' en is vanaf 18 februari elke maandag te zien om 21.30 uur op entertainmentzender Spike.

Robert Aalbers (NL)
Robert Aalbers is de eigenaar van Clean Solid Tattoo in Waalwijk. Hij richtte de shop in 2000 op. Als jonge kunstenaar ontdekte Robert zijn passie voor tattoos en leerde hij in Amsterdam de beginselen van het vak. Robert is altijd geïnspireerd geweest door de masters van Classic Tattoos zoals de Amerikaanse grootmeester Sailor Jerry en streeft ernaar om dezelfde kwaliteit tattoos te maken zoals zijn role models dit doen. Robert reisde af naar de States om van de Classic Tattoo style zijn eigen te maken. Dit deed hij met succes want tegenwoordig staat er een 'solid shop' van hem in Waalwijk.

Vinnie Stones (VL)
Vinnie Stones is eigenaar van de shop Sinsin Tattoo in Antwerpen, de bekendste shop van België. Vinnie tatoeëert sinds 1998 en heeft sindsdien overal in de wereld gewerkt, waaronder in de USA met Mark Mahoney, Freddy Negrette en Dr. Woo, Bob Roberts en Charlie Roberts, Robert Atkinson en nog vele anderen. Hij heeft als tatoeage-artiest al veel bekende mensen onder de naald gehad, waaronder zelfs de Nederlandse tattoo-koning Henk Schiffmacher.

'Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars'
Viacom’s tv-zender Spike haalt de succesvolle spin-off 'Shop Wars' voor het eerst naar Nederland. In totaal gaan acht duo's die ieder hun eigen shop vertegenwoordigen acht weken lang de strijd tegen elkaar aan in een spannende afvalrace om te bepalen wie de beste shop van de lage landen heeft. In 'Ink Master: Meesters van de Lage Landen – Shop Wars' gaat het niet alleen om de persoonlijke titel, ook de eer van de shop staat op het spel.

'Ink Master: Meesters van de Lage Landen – Shop Wars' staat garant voor heftige eliminaties, het testen van de deelnemers hun creativiteit en verbluffende tattoo ontwerpen. Het programma wordt gepresenteerd door Dennis Weening. Hij wordt bijgestaan door gerenommeerde juryleden Robert Aalbers en Vinnie Stones. Zij kijken streng - doch rechtvaardig - naar de skills van de shop vertegenwoordigers: creativiteit, techniek én doorzettingsvermogen worden op de proef gesteld. De duo’s worden tot het uiterste getest om te bepalen of zij alles in huis hebben om de felbegeerde titel: Meesters van de Lage Landen op hun naam te schrijven en uiteindelijk naar huis te gaan met 25.000 euro.

Meer weten over de jury en de kandidaten? Binnenkort kun je via het YouTube kanaal Spike Nederland en via de andere social media kanalen van Spike de jury en deelnemers beter leren kennen.

'Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars', vanaf 18 februari elke maandag om 21.30 uur op Spike.

Persbericht Spike
http://www.spiketv.com

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

1823. Hugh Glass, een gids die pelsjager John Fitzgerald en diens manschappen door de Amerikaanse wildernis leidt, wordt na een gruwelijke aanval van een beer voor dood achtergelaten. Wanneer vervolgens zijn zoon wordt vermoord door Fitzgerald, trekt Glass zwaargewond door de onherbergzame wildernis om wraak te nemen. Het gevaar loert echter overal.

'The Revenant', film uit 2015 met in de hoofdrol Leonardo DiCaprio, om 20.10 uur op VIER.

Dossiers