De terugkeer van 'Descendants' op Disney Channel

vrijdag 25 oktober 2019
Foto: © Walkie Talkie/Disney Channel 2019

Het aftellen is begonnen! Zet alvast je wekker op zaterdag, want na de spannende avonturen in 'Descendants' en 'Descendants 2' komt op 26 oktober om 10.00 uur nu ook het derde deel van de saga terug op Disney Channel.

De spreuk 'Ze leefden nog lang en gelukkig' klinkt ons allemaal bekend in de oren, maar wat komt daarna? Disney Channel creëerde een nieuwe wereld met hun populaire saga Descendants, gebaseerd op de kinderen van de meest geliefde helden én schurken. Een nieuw avontuur met nog meer spanning, sensatie, dans, muziek... en vooral veel onthullingen die niemand verwacht.


Een duistere schaduw hangt over je favoriete personages, Mal (Dove Cameron), Evie (Sofia Carson), Carlos (Cameron Boyce) en Jay (Booboo Stewart). De film werd geregisseerd door Emmy en DGA Award winnende Kenny Ortega - bekend van de twee vorige 'Descendants'-films en de 'High School Musical'-franchise. De choreografie werd bedacht door Jamal Sims (Disney's 'Aladdin') en Ortega.

De kinderen van de Disney-schurken staan op het punt een geweldige comeback te maken op Disney Channel in het derde deel van de populaire saga 'Descendants' die spannender lijkt dan ooit!

'Descendants 3' is het derde deel van een gedurfd avontuur dat begon in 2015. De nieuwe film vertelt het verhaal van de spannende avonturen van Mal, Evie, Carlos en Jay. De kinderen (nu tieners) van de meest beruchte schurken in het Disney-universum vinden zichzelf, maar lijden nog steeds onder de misstappen van hun ouders, Malafide (Doornroosje), Boze Koningin (Sneeuwwitje en de 7 Dwergen), Cruella De Vil (101 Dalmatiërs) en Jafar (Aladdin). Slagen ze erin hun ware persoonlijkheid te doen gelden?

Maak kennis met de coole cast
De afgelopen maanden onthulde Disney Channel dat enkele nieuwe personages het eiland van de Verlorenen betreden. Blijven ze daar of zijn ze van plan het Koninkrijk Auradon te veroveren? En welke geheimen dragen Dr Facilier, zijn dochter Celia en de mysterieuze Hadès met zich mee?

In de nieuwe 'Descendants'-film zijn heel wat personages te bewonderen: Celia en haar vader FR Facilier (De Prinses en de Kikker), Hadès (Hercules). En ook Audrey (de dochter van Aurora - Doornroosje), Uma (dochter van Ursula - Kleine Zeemeermin), Prins Ben (zoon van Belle en het Beest), Chad (zoon van Prince Charming en Assepoester), Doug (zoon van Stoetel - Sneeuwwitje en de 7 Dwergen), Jane (dochter van de Goede Fee - Assepoester), Harry (zoon van Kapitein Haak - Peter Pan), Gil (zoon van Gaston - Belle en het Beest) en Dizzy (de dochter van Drizella - Assepoester) doen hun intrede op jouw scherm op zaterdag 26 oktober om 10.00 uur op Disney Channel.

Het verhaal
'Descendants 3' gaat verder op Villain Kids Day. De goedhartige Mal, Evie, Carlos en Jay - de Villain Kids - gaan de grens over richting hun geboorteplaats: het eiland van de Verlorenen. Daar willen ze vier waardige schurkenkinderen naar het begeerde Auradon Prep brengen, zodat ook zij hun kans op succes, geluk en vervulling kunnen krijgen. Het is Mal die weet dat ze de grens naar het eiland van de Verlorenen voorgoed moet sluiten uit angst dat de vijanden Uma en Hades wraak zullen nemen. Naast haar moeilijke beslissing worden de mensen uit Auradon nog steeds bedreigd door een duistere kracht.

'Descendants 3', zaterdag 26 oktober om 10.00 uur op Disney Channel.

Persbericht Walkie Talkie/Disney Channel
https://tv.nl.disney.be/

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Op de dag dat hij vijf jaar getrouwd is, maakt Nick Dunne bekend dat zijn beeldschone vrouw Amy vermist is. Onder druk van de politie en de media ontstaan er scheurtjes in het door Nick geschetste beeld van een perfect huwelijk. Door zijn leugens, bedrog en vreemde gedrag rijst bij iedereen de vraag: heeft Nick Dunne zijn vrouw vermoord?

'Gone Girl', film uit 2014 met oa. Ben Affleck, om 20.35 uur op VIER.

Dossiers