'De Grote Verkeerstest' op Nickelodeon

zaterdag 2 maart 2019
Foto: Nickelodeon - © Viacom Benelux 2019

Vanaf zondag 3 maart wordt om 18.00 uur op Nickelodeon, in samenwerking met de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) en Veilig Verkeer Nederland (VVN) het nieuwe spelprogramma, De Grote Verkeerstest, uitgezonden.

Elke zondagavond strijden basisscholen uit Vlaanderen en Nederland in een show waarin spel en plezier voorop staan, om wie het meest weet over het verkeer en wie zich onderweg het veiligst kan gedragen. Een spel waarbij de verkeerskennis flink wordt getest. Dat komt goed uit voor alle vijfdeklassers die eind april deelnemen aan De Grote Verkeerstoets van de VSV!

'De Grote Verkeerstest' wordt gepresenteerd door Nickelodeon sterren Wout Verstappen en Nienke van Dijk.

In 'De Grote Verkeerstest' wordt niet alleen verkeerskennis getoetst, ook worden de kinderen uitgedaagd in gekke, razendsnelle challenges, waarmee extra punten voor de klas te verdienen zijn. De show bestaat uit 5 afleveringen waarin 10 basisschoolklassen uit Vlaanderen en Nederland het tegen elkaar opnemen. Naast een heleboel spanning en sensatie zorgt het spelprogramma er ook voor dat de jeugd op een informatieve en leuke manier verkeersinzicht opdoet en zo veel leert over het verkeer.

Ook de kijker hoeft niet stil te zitten. Speel mee via de Nickelodeon-app en test je eigen verkeerskennis. Een extra leuke reden om mee te doen via de app, is dat je elke week kans maakt om een te gekke fiets te winnen. Hiervoor moet je natuurlijk wel de beste score halen. Je vindt de Nickelodeon-app op Google play of download hem in de App Store.

Dus helm op en zet je schrap voor een rit door dit grote verkeersavontuur! Vanaf
3 maart elke zondagavond om 18.00 uur op Nickelodeon!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen te Gaan' (foto: Eén - © VRT 2019)

Gert Verhaert heeft een OCMW-begrafenis van een verongelukte motorrijder. Er komt echter veel meer volk dan verwacht. Marieke Depoorter gaat samen met vader Joris de muziekinstallatie testen in de kerk van Houtave. Tijdens de uitvaart loopt toch niet alles zoals gepland. En Greet Chielens overweegt de aankoop van een eigen bos om daar ceremonies te organiseren.

'Komen Te Gaan', om 21.25 uur op Eén.

Dossiers