Dan toch geen Harry-Potter-serie?

woensdag 10 juli 2019
Harry Potter (© Warner Bros.)

Slecht nieuws voor de hoopvolle fans van Harry Potter. Schrijfster J.K. Rowling heeft gezegd dat er niét gewerkt wordt aan een tv-serie rond Harry Potter. Dat zegt RTL Boulevard.

Vorige week nog werden de oude geruchten over een Potter-reeks voor televisie nieuw leven ingeblazen door meer details die bekend raakten. Zo zou de serie zich gaan afspelen in de tijd voor de boekenreeks. En de serie zou bedoeld zijn voor de HBO Max, de nieuwe streamingdienst van Warner Bros.


Maar nu heeft J.K. Rowling, de schrijfster die Harry Potter bedacht, die geruchten de kop ingedrukt. 'Er zijn momenteel geen plannen om de Harry Potter-verhalen om te zetten naar een televisieserie. Ieder bericht hierover is puur giswerk', zo zegt ze.

Toch blijven veel fans hopen. Volgens hen ontkent Rowling namelijk niet dat er een serie rond het Harry Potter-universum in de maak is. Ze stelt enkel dat er géén Potter-verhalen bewerkt worden. Afwachten...

Bron: RTL Boulevard


Lees ook:
Misschien tv-reeks rond Harry Potter

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo vier logo 4 logo

Anouk en Matthijs hebben last van keuzestress: door hun besluiteloosheid zijn ze al twee jaar op zoek naar een woning. Martijn en co to the rescue! Je kijkt deze zomer naar de Nederlandse versie van het populaire programma 'Blind Gekocht!'.

'Kopen Zonder Kijken', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers