Bekijk nu de trailer van 'Marvel's Jessica Jones' laatste seizoen

woensdag 29 mei 2019
Foto: © Coopr/Netflix 2019

Netflix kondigde het derde en laatste seizoen van 'Marvel's Jessica Jones' aan. De baanbrekende serie over de privé detective uit New York met een ongelooflijke kracht, won al meerdere prijzen.

Wanneer Jessica (Krysten Ritter) haar paden kruisen met een zeer intelligente psychopaat, moeten zij en Trish (Rachael Taylor) hun gebroken relatie herstellen en samenwerken om hem te vernietigen. Maar een verwoestend verlies onthult hun tegenstrijdige ideeën over heldendom en zet ze op een ramkoers die ze voor altijd zullen veranderen.'Marvel's Jessica Jones' is exclusief geproduceerd door serie showrunner Melissa Rosenberg ('Twilight', 'Dexter') en Jeph Loeb ('Marvel's Daredevil', 'Marvel's Jessica Jones', 'Marvel's Luke Cage'), die ook dienst doet als Marvel's Head of Television. 'Marvel's Jessica Jones' wordt geproduceerd door Marvel Television in samenwerking met ABC Studios voor Netflix.

De cast van seizoen drie bestaat naast Krysten Ritter en Rachael Taylor, uit Carrie-Anne Moss ('The Matrix Trilogy'), Eka Darville ('Empire'), Benjamin Walker ('Abraham Lincoln: Vampire Hunter'), Jeremy Bobb ('Russian Doll'), Sarita Choudhury ('Homeland'), Tiffany Mack ('Hap and Leonard'), Jessica Frances Dukes ('The Good Wife'), Aneesh Sheth ('New Amsterdam') en Rebecca DeMornay ('The Hand that Rocks the Cradle').

Volg 'Marvel's Jessica Jones' via Instagram, Facebook, Twitter.

Alle 13 afleveringen van het laatste seizoen zijn vanaf 14 juni te zien op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Op 21 juli viert België zijn Nationale Feestdag. Traditioneel schouwt koning Filip de troepen in de Wetstraat om daarna plaats te nemen op de tribune van het Paleizenplein. Het eigenlijke defilé kan dan van start gaan met het luchtdefilé en de nationale driekleur. Vervolgens is er de parade van de legereenheden die op verschillende plaatsen in het buitenland en ook in het binnenland actief zijn geweest. De veiligheids- en hulpdiensten: politie, brandweer, civiele bescherming en Rode Kruis sluiten de rij. Bijzondere aandacht is er voor '75 jaar bevrijding van België'. Een Britse Spitfire (1938) zal boven Brussel vliegen en er is een kolonne met een aantal historische voertuigen. Nieuw is dat zowel Defensie als Politie zich extra richten op de jeugd. Bij de Landmacht defileren er kadetten mee, bij de politie een groep Brusselse jongeren.

'Nationaal Defilé', om 15.10 uur op Canvas.

Dossiers