Bekijk nu de officiŽle trailer van 'La Casa de Papel' - part 3

dinsdag 4 juni 2019
Foto: © Coopr/Netflix 2019

Dit keer draait het niet om geld. Dit keer draait het om familie. De officiŽle trailer van het nieuwe deel van 'La Casa de Papel' is door Netflix vrijgegeven.

Nadat de professor verdwijnt met een miljard euro van de FNMT, krijgt hij een telefoontje: een van de leden van de band is gevangen genomen. De enige manier om hem te redden en de geheime verblijfplaats van de anderen te beschermen, is om ze allemaal weer bij elkaar te brengen om een nieuwe overval uit te voeren, de grootste overval ooit verbeeld.In het nieuwe deel spelen ook nieuwe cast members mee, zoals Hovik Keuchkerian ('Bogota'), Najwa Nimri ('Alicia'), Fernando Cayo ('Tamayo') en Rodrigo de la Serna ('The Engineer'). De terugkerende cast bestaat uit Úrsula Corberó ('Tokio'), Álvaro Morte ('The Professor'), Jaime Lorente ('Denver'), Miguel Herrán ('Rio'), Darko Peric ('Helsinki'), Alba Flores ('Nairobi'), Esther Acebo ('Estocolmo'), Itziar Ituño ('Raquel Murillo'), Enrique Arce ('Arturo') Kiti Mánver ('Mariví'), Juan Fernández ('Coronel Prieto') & Mario de la Rosa ('Suarez').

'La Casa de Papel' werd de meest bekeken niet-Engelstalige serie, toen part 1 en 2 exclusief en wereldwijd beschikbaar werden op Netflix in 2018. De serie is geproduceerd door Vancouver Media. Netflix heeft recent ook bekend gemaakt dat ze een algemene deal hebben gesloten met de maker van de serie, Álex Pina.

'La Casa de Papel' part 3 is vanaf 19 juli te zien op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

DDT heeft een mooie vrouw leren kennen: Lea De Wilde. Ondertussen zit Boma, tot grote ergernis van Bieke, weer achter Pascale aan. Als Boma Lea De Wilde leert kennen laat hij Pascale vallen. Carmen brengt de andere vrouwen op het idee een list te verzinnen om die Lea ten val te brengen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eťn.

Dossiers