Amazon Prime Video geeft trailer van 'The Marvelous Mrs. Maisel' seizoen 3 vrij

dinsdag 15 oktober 2019
Foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Amazon Prime Video 2019

De trailer van het derde seizoen van 'The Marvelous Mrs. Maisel' is nu beschikbaar met het nummer 'Perfectly Marvelous' uit 'Cabaret' met een originele opname van Sutton Foster.

Het beeldmateriaal voor dit seizoen werd gefotografeerd door Annie Leibovitz. De première van seizoen drie is op 6 december 2019 op Amazon Prime Video.Korte inhoud seizoen 3
Midge en Susie ontdekken dat het leven op tour met Shy niet alleen glamoureus is maar ook nederig maakt. Hierdoor leren ze een les over de showbusiness die ze nooit meer zullen vergeten. Joel worstelt om Midge te ondersteunen terwijl hij zijn eigen dromen nastreeft. Abe omarmt een nieuwe missie en Rose leert dat zij zelf ook talenten heeft.

'The Marvelous Mrs. Maisel' heeft zestien Emmy Awards gewonnen waaronder Outstanding Comedy-series, drie Golden Globes waaronder Best TV Series Comedy, vijf Critics’ Choice Awards inclusief Best Comedy Series, twee PGA Awards, een WGA Award en een Peabody Award.

'The Marvelous Mrs. Maisel' van de beroemde producent Amy Sherman-Palladino en uitvoerend producent Daniel Palladino, geschreven en geregisseerd door Sherman-Palladino en Palladino-sterren Emmy en Golden Globe winnaar Rachel Brosnahan, Golden Globe winnaar en driemaal Emmy winnaar Tony Shalhoub, Emmy winnaar Alex Borstein, Emmy genomineerde Marin Hinkle, Michael Zegen, Kevin Pollak, Caroline Aaron, en Emmy winnaar Jane Lynch.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM
MaiselTV
MaiselTV

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Er hangt een zware schaduw over het leven en de relaties van rechercheur Nick Cafmeyer. Nick worstelt sinds zijn negende met de onopgeloste verdwijning van zijn broertje Bjorn. Op aanwijzen van Nick is zijn buurman Plettinckx, een zedendelinquent, toen verhoord en weer vrijgelaten. Plettinckx woont na al die jaren nog steeds in dezelfde buurt als Nick en schept er genoegen in om hem te tergen. Zijn chef Danni aarzelt om Nick te betrekken bij een nieuwe onrustwekkende zaak: een koppel is drie dagen vastgehouden door een indringer. Van hun negenjarig zoontje Robin en de dader ontbreekt elk spoor.

'De Behandeling', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers