Acteur Ben Unwin uit 'Home and Away' overleden

woensdag 21 augustus 2019

De Australische acteur Ben Unwin, vooral bekend door zijn rol als Jesse McGregor in de soap 'Home and Away', is vorige week op 41-jarige leeftijd overleden. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Unwin zou gestorven zijn op 14 augustus, uitgerekend de dag voor zijn 42e verjaardag. De politie beschouwt zijn dood niet als verdacht.


Ben Unwin was tussen 1996 en 2000 te zien als bad boy Jesse McGregor in 'Home and Away'. Tussen 2002 en 2005 maakte hij een comeback in de soap. Nadien zei hij het acteursbestaan vaarwel en ging hij na een rechtenstudie aan de slag als advocaat.

De cast en crew van de Australische soap reageren verslagen. 'Cast en crew van 'Home and Away' vernamen met droefenis het overlijden van hun voormalige collega, Ben Unwin. Bens werk als Jesse McGregor wordt met veel liefde herinnerd', klinkt het bij The Seven Network, de zender die 'Home and Away' al sinds 1988 uitzendt.

Ook collega Kimberly Cooper heeft niets dan mooie woorden voor Ben Unwin. 'Je zal voor altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben', laat ze weten.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Gert Late Night' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Deze week zijn onder anderen Alex Agnew, Clara Cleymans en Davy Gilis te gast bij Gert en James. Het duo is ook weer in hun thuishaven, Antwerpen.

'Gert Late Night', om 23.15 uur op VIER.

Dossiers