X Factor: Alexander naar huis!

maandag 7 november 2005

De zesde liveshow startte met goed en slecht nieuws. Robin verscheen door zijn rugproblemen niet meer aan de start waardoor Ivann, de afvaller van vorige week, een nieuwe kans kreeg. Televisiekijkend Vlaanderen oordeelde en stuurde Alexander maar ook Patrick & Carina naar de herkansingsronde. Na het tweede oordeel van de jury maakte de beslissende stem van Kris Wauters duidelijk dat 'X Factor' voor Alexander definitief is afgelopen.

Kris

Wauters motiveerde zijn keuze door te stellen dat hij zijn Alexander naar huis in X Factorprofessionele carri?re oneer zou aandoen als hij niet voor de zangkwaliteiten van Patrick & Carina koos. De uitschakeling van Alexander werd in de studio niet op gejuich ontvangen. Nogmaals bleek maar eens dat 'X Factor' nog meer dan 'Idool' in handen ligt van toevalligheden. Zowel de act van Paco als die van Patrick & Carina kon niet tippen aan het goed gebrachte 'Let me love you' van Alexander.

Onze reporter was ter plaatse en zorgt net zoals de afgelopen week voor een hele reeks interviews en foto's.

DOSSIER: X Factor

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Een voormalig rugbycoach schrijft een zelfhulpboek, dat op internet steeds meer bekendheid vergaart. De auteur weigert echter om uit zijn schuilplaats te komen en zich bekend te maken. Het inspireert een groep mensen waaronder een journalist, een voormalige gedetineerde, een acteur en een undercoveragent om na te denken over hun keuzes en beslissingen.

'Reach Me', film uit 2014 met oa. Sylvester Stallone, om 22.20 uur op CAZ.

Dossiers