'Wereldkampioenen' met Ben Crabbé uitgesteld

donderdag 19 april 2018
Foto: Eén - © VRT & De Mensen 2018

Het nieuwe programma 'Wereldkampioenen' met Ben Crabbé op Eén is even uitgesteld. Het programma start niet donderdag, maar komt pas op 21 mei voor het eerst op antenne.

In 'Wereldkampioenen' praat Crabbé met drie voetbalvrienden over de huidige generatie Rode Duivels. Dit in aanloop naar het WK. Het programma is nu echter enkele weken uitgesteld omdat er op Canvas nog volop wordt gevoetbald in de Europa League. En bij de VRT vrezen ze dat die wedstrijden concurrentie kunnen zijn voor 'Wereldkampioenen'. De vrijgekomen zendtijd wordt opgevuld met onder anderen Els De Schepper.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Frank wordt vrijgelaten in afwachting van zijn proces. De Welvaertjes denken eindelijk wat rust te vinden, maar dat is buiten Chantal gerekend. Zij heeft immers ontdekt dat de nieuwe commissaris Rene Vanderlinden goed bevriend is met de Franse crimineel Maurice Le Moko. Chantal wil dat Frank een bezoekje brengt aan diens massagesalon, om zo informatie in te zamelen. Steven neemt een belangrijke beslissing in zijn leven.

'Eigen Kweek', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers