Wendy van Wanten opnieuw zwanger

woensdag 5 december 2007

Het nieuws hing al in de lucht, maar het was wachten op de primeur in het tijdschrift Story: Wendy van Wanten is 16 weken zwanger. Zij en haar Franske verwachten de liefdesbaby in de lente.

Was

Wendy wel of niet zwanger? Was dit de reden van het afblazen van haar huwelijk met Frans Van Coppenolle? De gespecialiseerde pers lag de afgelopen weken op de loer.

Op haar website bevestigt de 47-jarige Wendy van Wanten haar goede nieuws. De zangeres vraagt begrip aan haar fans. 'Ik wou eerst weten of alles ok was alvorens het blijde nieuws de wereld in te sturen. Ben nu 16 weken zwanger en voel me zweven van geluk', aldus Wendy.

Het koppel kent elkaar uit het VTM-programma 'Wie wordt de man van Wendy?'. Door de vage communicatie rond het uitgestelde huwelijk staken er de afgelopen maanden een heleboel roddels de kop op. Met het bekendmaken van de zwangerschap hoopt het koppel nu eindelijk wat rust te krijgen.

Voor Wendy is het haar derde kindje dat ze op de wereld zal zetten. Ze wordt niet alleen mama, maar ook grootmoeder. De vriendin van zoon Dylan is voor de tweede keer zwanger.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers