Warner Bros. Animation enCartoon Network brengen Thundercats Roar terug

zondag 3 juni 2018

Tijd om opnieuw de magie te voelen en het gebrul te horen! De productie is momenteel volop aan de gang voor 'ThunderCats Roar', een gloednieuwe geanimeerde sci-fi humoristische serie van Warner Bros. Animation.

Boordevol actie en haarfijne humor presenteert 'ThunderCats Roar' frisse en levendige personages en een dynamische verhaallijn die belooft om de gepassioneerde fanbase van deze iconische personages te doen heropleven en het nalatenschap van Thundera aan een nieuwe generatie voor te stellen! 'ThunderCats Roar' is in 2019 op Cartoon Network te zien.

Verhaal
Trouw blijvend aan het uitgangspunt van de originele serie, ontsnappen Lion-O en de ThunderCats – Tygra, Panthro, Cheetara, Wilykat en Wilykit – maar nipt aan de plotse verwoesting van hun thuisplaneet, Thundera, om daarna neer te storten op de mysterieuze en exotische planeet Third Earth. Lion-O, de nieuw aangewezen leider van de ThunderCats, tracht het groepje te sturen terwijl ze van deze planeet hun nieuwe thuis maken. Een bizarre groep schepsels en schurken kruisen hun pad waaronder Mumm-Ra, de kwaadaardige heerser van Third Earth die niemand zijn tirannieke bewind in de weg laat staan, zelfs niet de ThunderCats.

'ThunderCats Roar' heeft een groep getalenteerde stemacteurs met Max Mittelman (Justice League) als Lion-O en Wilykat, Erica Lindbeck (DC Super Hero Girls) als Cheetara en Wilykit, Patrick Seitz ( Justice League Action) als Tygra en Mumm-Ra en Chris Jai Alex (Star Wars: Battlefront II) als Panthro. Victor Courtright (Pickle and Peanut) en Marly Halpern-Graser (Right Now Kapow!) nemen de rol van producer op zich, met Sam Register (Teen Titans Go!) als executive producer.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Eric Randall is een bekende schrijver van boeken over hoe je best single zou moeten blijven. Hij heeft het bovendien niet echt voor Kerstmis en alles wat er bij te kijken komt. Dit jaar moet hij op zijn neefje en nichtje passen wanneer hun ouders er niet zijn. Met de hulp van zijn buurvrouw April Stewart leert hij de liefde te vinden en in de kerstsfeer te komen.

'Christmas Next Door', film uit 2017 met oa. Jesse Metcalfe, om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers