Vtm lanceert vtm+

maandag 6 oktober 2008

Vlaanderen is een digitale ontkoppelingszender rijker. Na Eén+, Canvas+ en Ketnet+ lanceert nu ook vtm een extra zender.

S


inds vandaag kunnen Belgacom TV - kijkers op hun decoder vtm+ op nummer 990 terug vinden.  Voorlopig zendt vtm+ de hele dag muziek van Radio Bem Bem uit. Voor welke programma's vtm+ in de toekomst gebruikt zal worden, is nog niet duidelijk. Belgacom laat via zijn nieuwsbrief wel weten dat het zijn klanten extra backstagebeelden bij het programma X Factor zal aanbieden. Mogelijk gebeurt dit via vtm+.

Ook over een eventuele aanwezigheid op andere platformen, zoals Telenet en Numéricable, is nog niets bekend. Voorlopig kunnen enkel de Belgacom-kijkers de zender ontvangen.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenzaam' - Anouck (foto: Canvas - © VRT/De chinezen 2019)

Uit recent onderzoek blijkt dat acht op de tien Vlaamse jongeren tussen achttien en vijfentwintig jaar zich regelmatig eenzaam voelen. 'The Connected World' belooft verbinding, maar het tegendeel is waar. Hoe komt het dat zoveel jongeren in onze samenleving zich eenzaam voelen? Wat opvalt bij deze jonge generatie is dat die eenzaamheid heel vaak te maken heeft met de zoektocht naar hun identiteit. Wie ben ik en waar is mijn plaats in deze wereld?

'Eenzaam', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers