VTM in high definition bij iN.Di

woensdag 29 november 2006

Digitaal tv-platform iN.Di zendt vanaf volgend jaar de programma's van VTM uit in high definition. Dat is alweer een uitbreiding van het HDTV-aanbod bij Interkabel. iN.Di is de digitale tv-aanbieder van de zuivere Vlaamse kabelmaatschappijen.

i


N.Di zendt reeds verschillende HDTV-zenders uit. Zo zitten cultuurkanaal EXQI, HD1 en Kinepolis TV in het aanbod. Daar wordt dus nu VTM aan toegevoegd. Volgens iN.Di is de kwaliteit van de high definition-uitzendingen uitzonderlijk goed en weet het nu al dat dit formaat dé standaard voor de toekomst wordt.

Voorlopig bieden de grotere spelers op de digitale televisiemarkt, Belgacom TV en Telenet Digital TV, nog geen HDTV aan via hun platform.

Bron: nieuwsblad.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers