VTM gaat 'Tien om te Zien' kruisen met 'Tegen de Sterren Op'

woensdag 21 mei 2014

VTM wil haar 25ste verjaardag met heel Vlaanderen vieren en trekt daarom deze zomer twee maal naar de kust voor een speciaal evenement.

Het legendarische muziekprogramma 'Tien om te Zien' keert even terug en wordt gekruid met de humor van 'Tegen de Sterren Op'. Muzikale persiflages door de acteurs van 'Tegen de Sterren Op' wisselen af met artiesten van vroeger en nu. Wie deze show zal presenteren, is nog niet bekend.


Twee kuststeden mogen in augustus de nieuwe 'Tien om te Zien' verwachten. Gesprekken hierover lopen met Blankenberge en Nieuwpoort.

Nog tijdens de zomer brengt VTM 'Familieraad' terug naar aanleiding van haar 25ste verjaardag. Ook dit programma krijgt een humoristische saus want Chris Van den Durpel presenteert en brengt voor de gelegenheid zijn typetjes terug.

Meer details over waar, wanneer en hoe mensen 'Tien om te Zien' kunnen meemaken, worden later bekendgemaakt.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

In de vroege jaren 1960, in volle Koude Oorlog, moeten CIA-agent Napoleon Solo en KGB-spion Illya Kuryakin samenwerken wanneer er een mysterieuze organisatie opduikt die het broze nucleaire machtsevenwicht tussen hun beider naties wil destabiliseren.

'The Man from U.N.C.L.E', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers