VTM dumpt omroepsters Ann, Erika, Tess en Elke

vrijdag 21 december 2007

Slecht nieuws voor de VTM-omroepsters. Vanaf half januari 2008 verdwijnen zij definitief van het scherm. VTM bereidt een grote metamorfose voor en de omroepsters passen niet langer in het nieuwe imago.

D


e drie dames blijven wel werken voor VTM en zullen tot eind februari de programma's buiten beeld aankondigen. Woordvoerder Mark Vanlombeek benadrukt dat VTM absoluut tevreden was over hun prestaties. 'Er is echter beslist om VTM een compleet nieuwe look aan te meten', aldus Vanlombeek.

Tess Goossens, Anne De Baetzelier, Erika Van Tielen en Elke Vanelderen waren zeer verrast toen ze het nieuws te horen kregen, maar begrijpen de beslissing van de directie.

Belgi is n van de enige Europese landen waar met omroepsters gewerkt wordt. Met het verdwijnen van de VTM-omroepsters lijkt daar nu ook verandering in te komen.

Bron: VRTnieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers