VT4 en VIJFtv opnieuw bij Belgacom TV

vrijdag 26 mei 2006

De commerciŽle zenders VT4 en VIJFtv zijn sinds gisteren terug opgenomen in het digitale pakket van Belgacom TV. Bijna zes maanden moesten de abonnees het zonder de SBS-zenders stellen. Na lang onderhandelen zijn beide partijen eindelijk tot een compromis gekomen.

D


e hele kwestie draaide vooral rond geld. Belgacom en SBS bereikten geen akkoord over de vergoeding die Belgacom moest betalen om VT4 en VIJFtv op te nemen in zijn digitaal platform.

Met deze twee zenders kan Belgacom TV nu alle belangrijke Vlaamse zenders aanbieden en zo beter opboksen tegen concurrent Telenet. En dat was ook dringend nodig. Belgacom TV telde eind april amper 50.000 abonnees.

Bron: De Standaard

Een overzicht met al het televisienieuws in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier
 ! Een aanrader!

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kan Iedereen Nog Volgen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Deze zomer herhaalt VTM afleveringen van enkele (komische) succesprogramma's. En deze week is 'Kan Iedereen Nog Volgen?' aan de beurt. In deze aflevering reizen panelleden Sven De Ridder, Jacques Vermeire, Ruth Beeckmans en Bart Cannaerts samen met Lieven Scheire naar waar geen mens ooit is geweest: de toekomst.

'Kan Iedereen Nog Volgen?', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers