VT4 en VIJFtv opnieuw bij Belgacom TV

vrijdag 26 mei 2006

De commerciële zenders VT4 en VIJFtv zijn sinds gisteren terug opgenomen in het digitale pakket van Belgacom TV. Bijna zes maanden moesten de abonnees het zonder de SBS-zenders stellen. Na lang onderhandelen zijn beide partijen eindelijk tot een compromis gekomen.

D


e hele kwestie draaide vooral rond geld. Belgacom en SBS bereikten geen akkoord over de vergoeding die Belgacom moest betalen om VT4 en VIJFtv op te nemen in zijn digitaal platform.

Met deze twee zenders kan Belgacom TV nu alle belangrijke Vlaamse zenders aanbieden en zo beter opboksen tegen concurrent Telenet. En dat was ook dringend nodig. Belgacom TV telde eind april amper 50.000 abonnees.

Bron: De Standaard

Een overzicht met al het televisienieuws in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier
 ! Een aanrader!

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

Rechercheur Barnaby krijgt tijdens de plaatselijke danswedstrijd bezoek van zijn vader, een verwoed stijldansliefhebber. Als een journaliste dood in haar huis wordt aangetroffen, openen Barnaby en Winter het onderzoek dat hen naar de duistere praktijken achter de elegante façade van de stijldanswereld leidt. Daarbij krijgen ze te maken met een ernstig zieke magnaat, een Afghanistanveteraan en een ambitieuze dochter.

'Midsomer Murders', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers