VT4 en VIJFtv nu ook in WalloniŽ en helemaal interactief via Belgacom TV

maandag 29 juni 2009

Belgacom TV heeft een langetermijnovereenkomst gesloten met SBS Belgium (VT4 en VIJFtv) om de komende jaren het interactieve digitale aanbod in BelgiŽ samen verder uit te bouwen. Het volledige zenderaanbod van VT4 en VIJFtv is voortaan niet enkel beschikbaar in het noorden, maar ook in het zuiden van het land.

H


et interactieve aanbod van VT4 en VIJFtv zal deze zomer 'on demand' opvraagbaar zijn in heel BelgiŽ. Met deze structurele samenwerking zal SBS Belgium het 'new generation tv-concept' dankzij Belgacom TV in heel BelgiŽ kunnen uitrollen.

Thierry Tacheny (Chief Executive Officer SBS Belgium): 'Deze langetermijnsamenwerking tussen SBS Belgium en Belgacom past perfect in onze strategie om steeds meer in nieuwe technologieŽn te investeren. Belgacom TV bedient een van de meest ontwikkelde interactieve gebieden in Europa. Gezien VT4 en VIJFtv de meest interactieve kijkers van het Vlaamse medialandschap bereiken, opent dit model interessante nieuwe mogelijkheden die op korte termijn tot nieuwe digitale applicaties voor de kijkers en televisiezenders zullen zorgen. Deze samenwerking bewijst ook dat distributieplatformen als Belgacom TV de sleutel zijn tot de verdere ontwikkeling van SBS Belgium in Vlaanderen. De 'new generation tv' staat aan de vooravond van zijn grote doorbraak.'

Jean-Charles De Keyser (Vice President Integrated Media Unit): 'Belgacom streeft ernaar om haar aanbod op het digitale interactieve platform van Belgacom TV steeds rijker te maken. Daarom zijn we natuurlijk zeer verheugd dat we vanaf 1 juli VT4 en VIJFtv in heel BelgiŽ kunnen aanbieden en dat onze klanten deze zomer ook toegang zullen hebben tot het interactieve 'on demand'-aanbod  van VT4 en VIJFtv. De samenwerking tussen SBS Belgium en Belgacom TV bevestigt nog maar eens de belangrijke complementariteit tussen de televisiezenders en ons interactieve digitaal platform.'

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

Rechercheur Barnaby krijgt tijdens de plaatselijke danswedstrijd bezoek van zijn vader, een verwoed stijldansliefhebber. Als een journaliste dood in haar huis wordt aangetroffen, openen Barnaby en Winter het onderzoek dat hen naar de duistere praktijken achter de elegante faÁade van de stijldanswereld leidt. Daarbij krijgen ze te maken met een ernstig zieke magnaat, een Afghanistanveteraan en een ambitieuze dochter.

'Midsomer Murders', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers