VT4 bevestigt vertrouwen Ilse De Meulemeester

woensdag 6 juni 2007

Ex-Miss Belgi Ilse De Meulemeester blijft aan de slag als omroepster bij VT4. Woensdagochtend werd in verschillende Vlaamse kranten duidelijk dat de VT4-omroepster mogelijk betrokken is in een fraude-onderzoek van haar levenspartner Glenn Janssens.

VT4

bevestigt zijn vertrouwen in Ilse De Meulemeester. 'Het onderzoek staat los van haar werk bij VT4', aldus Kristof Demasure, woordvoerder van SBS Belgium.

Het parket van Dendermonde wil onderzoeken of er fraudegeld van de nv Janssens gebruikt is voor de Ilses interieurwinkels in Antwerpen en Brugge. Haar partner, Glenn Janssens is zaakvoerder van het signalisatiebedrijf nv Janssens. Ilse is al enkele jaren omroepster bij VT4 en presenteerde de voorbije seizoen 'Huizenjacht'.

Bron: De Morgen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers