Voetbalbond annuleert wedstrijden voor Belgacom TV

maandag 28 november 2005

De zaterdagwedstrijden van afgelopen weekend zijn niet uitgesteld omwille van de sneeuw, maar wel voor televisiepartner Belgacom. Volgens de Voetbalbond moet Belgacom behoorlijk wat materiaal vervoeren en dat bleek zaterdag moeilijk.

E


ven later nuanceerde Robert Sterckx van de kalendercommissie zijn uitspraken en stelde dat Belgacom van niets wist. De voetbalbond zou in hun plaats beslist hebben om te vermijden dat de telecomoperator onnodige kosten zou maken voor wedstrijden die misschien toch nog uitgesteld werden.

Eens te meer is de gewone voetballiefhebber de dupe van de massale geldstromen in de voetbalwereld. Na amper enkele maanden blijkt dat de eigenaar van de uitzendrechten bijna gaat bepalen wat en wanneer er gespeeld zal worden. 

Bram Bartholomees Bron: HLN
http://www.belgacom.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers