Vlaams kookkanaal njam! binnenkort ook in Nederland

dinsdag 9 juli 2019
Foto: njam! - © Studio 100 2019

Njam! is vanaf 23 juli te zien in het basispakket van KPN via kanaal 39. KPN is de eerste Nederlandse tv-aanbieder die het kookkanaal exclusief zal uitzenden.

Naast de huidige, Belgische chefs zullen er binnenkort ook Nederlandse koks te zien zijn op de zender.


Gert Verhulst, bezieler van njam!: 'Het doet me bijzonder veel plezier dat we onze culinaire zender njam! vanaf 23 juli ook op het Nederlandse publiek kunnen loslaten. Ik hou enorm van lekker eten en gezellig tafelen. Ik ben er dan ook steevast van overtuigd dat we de Nederlanders zullen inspireren met alles wat njam! te bieden heeft.'

Njam! biedt haar kijkers sinds 1 december 2010 culinaire inspiratie via Vlaamse en internationale tv-programma’s. Naast de digitale televisiezender vormt njam! een platform voor een hele waaier aan kookprojecten, gaande van een website, kookboeken, samenwerkingen met chefs en tal van andere afgeleiden.

Over njam!
De televisiezender njam! is een digitale themazender die op 1 december 2010 van start ging. De zender werd opgericht door driesterrenchef Peter Goossens en Studio 100. Naast eigen tv-programma’s biedt njam! op diverse platformen nog veel meer culinaire inspiratie. Zo is er de populaire website www.njam.tv met duizenden recepten en bracht njam! al 39 succesvolle kookboeken op de markt. Het culinaire merk is ook mede-organisator van het succesvolle festival 'Lekker Klassiek' dat klassieke muziek combineert met heerlijke gerechten op njam!-niveau.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

Van 28 november tot 5 december kunnen de Open VLD-leden kiezen wie de opvolger wordt van huidig voorzitter Guy Verhofstadt. Open VLD verkeert in crisis na de nederlaag bij de jongste regionale verkiezingen. Tussen 2003 en 2009 verloor de partij 400.000 kiezers. Open VLD viel ook pijnlijk uit de boot bij de onderhandelingen over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering. Hoe willen de drie kandidaat-voorzitters de achteruitgang keren? Terzake ging ook praten met de traditionele achterban van de liberalen, de kleine zelfstandigen. Waar leggen zij de oorzaak voor wat fout gelopen is? En welke richting vinden zij dat hun partij uit moet? Verder schetst het programma ook een profiel van de drie kandidaten. Waar staan ze voor en hoe denken ze hun partij uit het slop te trekken?

'Terzake', om 20.00 uur op Canvas.

Dossiers