'Vive le Vélo' start Vlaamse week in Oudenaarde

vrijdag 22 maart 2019
Foto: © VRT Sofie Silbermann 2018

Eén heeft de locaties bekend gemaakt van de speciale afleveringen van 'Vive le Vélo' die zullen uitgezonden worden in de aanloop naar de Ronde van Vlaanderen.

Op 1 april wordt gestart in Oudenaarde, daarna trekt Vannieuwkerke met zijn ploeg naar Ronse. Op 3 april wordt gepresenteerd vanuit Aalst en de speciale reeks wordt op 4 april afgesloten in Antwerpen. De grootste stad van Vlaanderen is op 7 april de startplaats van de Ronde van Vlaanderen.


In de week waarin 'Vive le Vélo' doorheen Vlaanderen trekt, wordt op zondag 31 maart Gent-Wevelgem gereden, Dwars door Vlaanderen is op 3 april en op zondag 7 april wordt dan 'Vlaanderens mooiste' gereden.

De Vlaamse week van 'Vive le Vélo' zal ook via een podcast te (her)beluisteren zijn.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

Rechercheur Barnaby krijgt tijdens de plaatselijke danswedstrijd bezoek van zijn vader, een verwoed stijldansliefhebber. Als een journaliste dood in haar huis wordt aangetroffen, openen Barnaby en Winter het onderzoek dat hen naar de duistere praktijken achter de elegante façade van de stijldanswereld leidt. Daarbij krijgen ze te maken met een ernstig zieke magnaat, een Afghanistanveteraan en een ambitieuze dochter.

'Midsomer Murders', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers