'Vive le Vlo' start Vlaamse week in Oudenaarde

vrijdag 22 maart 2019
Foto: © VRT Sofie Silbermann 2018

En heeft de locaties bekend gemaakt van de speciale afleveringen van 'Vive le Vlo' die zullen uitgezonden worden in de aanloop naar de Ronde van Vlaanderen.

Op 1 april wordt gestart in Oudenaarde, daarna trekt Vannieuwkerke met zijn ploeg naar Ronse. Op 3 april wordt gepresenteerd vanuit Aalst en de speciale reeks wordt op 4 april afgesloten in Antwerpen. De grootste stad van Vlaanderen is op 7 april de startplaats van de Ronde van Vlaanderen.


In de week waarin 'Vive le Vélo' doorheen Vlaanderen trekt, wordt op zondag 31 maart Gent-Wevelgem gereden, Dwars door Vlaanderen is op 3 april en op zondag 7 april wordt dan 'Vlaanderens mooiste' gereden.

De Vlaamse week van 'Vive le Vélo' zal ook via een podcast te (her)beluisteren zijn.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers