Vincent Byloo gestopt als Studio Brussel-presentator

maandag 14 mei 2018
Foto: Studio Brussel - © VRT 2014

Vincent Byloo is met onmiddellijke ingang gestopt als presentator op Studio Brussel. Hij krijgt dit najaar geen plaats meer in het zendschema en besliste daarom om meteen te stoppen.

'Voor de najaarprogrammering is er beslist dat Vincent Byloo niet meer als presentator voor Studio Brussel zal werken. Dat was geen gemakkelijke beslissing en we hebben hem daar dan ook van op de hoogte gebracht. De beslissing is alleszins geen waarde-oordeel over Vincent Byloo als presentator.  Dat Vincent heeft beslist om de vooravond niet meer te presenteren, is zijn eigen beslissing om zich te concentreren op de toekomst', zo verduidelijkt VRT-woordvoerder Hans Van Goethem aan VRT NWS. Byloo was maandagavond al niet meer te horen in het vooravondprogramma 'De Roo & Byloo'.


In 2014 was Vincent Byloo een van de presentatoren van Music For Life. Voor hij bij Studio Brussel werkte, was Byloo aan de slag bij Radio 1. Over zijn toekomst zijn momenteel nog geen details bekend.

Bron: vrtnws.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers