VIJF verleidt dit voorjaar met 'Temptation Island' en 'Shopping Queens'

donderdag 18 januari 2018
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2017

Het voorjaar van VIJF pakt in 2018 uit met een dubbele portie verleiding. De kandidaten uit het nieuwe seizoen van 'Temptation Island' klappen voortaan uit de biecht in het gloednieuwe online-programma Goedele on Top.

Ook favoriete stylingheld Jani keert terug met een tweede seizoen van 'Shopping Queens'.

Zon, zee, strand en een luxe resort vol begerige en slinkse vrijgezellen. Dat zijn de gekende ingrediënten van 'Temptation Island'. In het nieuwe seizoen testen opnieuw vier koppels hun relatie door zich op een idyllisch Thais eiland te laten omringen door knappe vrijgezellen die de kunst van het verleiden als geen ander beheersen. Dit voorjaar zal 'Temptation Island' op donderdagavond te zien zijn. Vanaf donderdag 1 februari kunnen VIJF-kijkers schaamteloos genieten van het nieuwe seizoen dat meteen met een dubbelaflevering van start gaat. Onder andere Zwanetta, Laetitia, Fabrizio en Joshua zullen de koppels het vuur aan de schenen leggen...

Wie niet genoeg krijgt van het veelbesproken programma dat 'Temptation Island' is, kan voortaan na elke aflevering terecht bij 'Goedele on Top'. Op VIJF.be praat Goedele na met de meest markante kandidaat uit de aflevering. Wat bezielde haar om hem te verleiden? Wat ging er door zijn hoofd heen toen hij de beelden zag? Wat is er nu preciés gebeurd? Zowel koppels als vrijgezellen klappen elke week uit de biecht. Met 'Goedele on Top' wil VIJF in 2018 inspelen op de digitalisering van het kijkgedrag én de talkability van 'Temptation Island' - als dat even kan - zowaar nog groter maken. Deze digitale primeur is meteen het eerste volwaardige VIJF-programma dat alleen en integraal op tablet, smartphone en PC kan worden bekeken.

Later dit voorjaar kleurt stylingheld Jani opnieuw het scherm van VIJF met een tweede seizoen van 'Shopping Queens'. Het eerste seizoen van deze lokale daily - waarin vier vrouwen strijden om de titel van 'Shopping Queen' - deed het vorig jaar uitstekend. De regels blijven ongewijzigd: scoor voor een speciale gelegenheid dé bijpassende outfit met een beperkt budget. Topstylist Jani geeft zoals steeds zijn ongezouten mening over de geshopte outfits.

VIJF verbreedt haar serie-aanbod met de nieuwe dramareeks 'Doubt' waarin Katherine Heigl ('Grey’s Anatomy', 'Knocked Up') schittert als succesvolle advocate die verliefd wordt op een cliënt. Ook nieuwe afleveringen van de populaire series 'Grey’s Anatomy', 'Criminal Minds', 'Elementary', 'Saving Hope' en 'The Night Shift' maken dit voorjaar hun opwachting.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Down the Road' - seizoen 2 (foto: Eén - © VRT 2019)

Na een flinke portie adrenaline begint de groep aan de volgende etappe. Die brengt hen naar Kaapstad, een van de hoofdsteden van Zuid-Afrika. Er beginnen zich binnen de groep enkele vakantieromances te ontwikkelen en die brengen meteen een flinke portie drama met zich mee.

'Down the Road', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers