VIER bestelt tweede seizoen van '#hetisingewikkeld'

dinsdag 10 juli 2018

De fictiereeks '#hetisingewikkeld' krijgt een vervolg op VIER. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Het vervolg is pas ten vroegste in 2019 te zien.

'#hetisingewikkeld' draait rond het koppel Ann Miller en Ben Segers. Zij vormen een koppel dat uit elkaar gaat, maar toch in hetzelfde huis blijft wonen. Het is een bewerking van het originele Deense format 'Bedre Skilt end Aldrig' ('Splitting up Together').

VIER bevestigt de plannen voor een tweede seizoen van '#hetisingewikkeld' aan Het Nieuwsblad. Momenteel wordt er aan de scenario's geschreven. Volgens de zender wordt reeks twee geen remake van het origineel. Het gaat om volledig zelf geschreven afleveringen.

Naast Ben Segers en Ann Miller maken ook onder anderen Lize Feryn, Kristine Van Pellicom, Bill Barberis, Els Olaerts en Johny Voners deel uit van de cast. '#hetisingewikkeld' was op VIER verrassend succesvol met gemiddeld 425.000 kijkers.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Sarah wordt ten huwelijk gevraagd door haar vriend, maar ze is helemaal niet zeker of ze dit wel wil. Op weg naar huis om het huwelijksfeest van haar zus bij te wonen, besluit ze bij haar grootmoeder langs te gaan om raad te vragen. Daar ontdekt ze een groot familiegeheim dat zijn weerslag heeft op de hele generatie vrouwen binnen de familie. Ze besluit op zoek te gaan naar de man die een antwoord kan geven op al haar vragen...

'Rumor Has It', film met oa. Jennifer Aniston en Kevin Costner, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers