Verrassing in 'Familie': de baby van Marie LEEFT!

vrijdag 21 juni 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Het zag er in 'Familie' even niet goed uit voor de kleine Kasper, het ongeboren zoontje van Marie (Lien Van de Kelder) en Cédric (Yanni Bourguignon). Deze week liet Mathias (Peter Bulckaen) nog een overlijdensakte van de baby zien aan de privédetective die Véronique (Sandrine André) op hem en Marie afstuurde.

De boodschap dat haar kleinzoon niet meer in leven was, kwam bij Véronique erg hard aan. Vrijdag kregen de 'Familie'-kijkers echter de zien dat Mathias gelogen heeft. Kasper bleek gezond en wel in zijn wiegje te liggen. Nog maar eens een bewijs dat Marie en Mathias ver willen gaan om samen een nieuw leven op te bouwen, ver weg uit de schijnwerpers.


De aflevering van vrijdag kende ook een verrassende wending wanneer Marie Mathias plots de moord op haar eigen moeder én Evy opbiechtte. 'Het was een ongeluk', klonk het uit de mond van Marie. 'Ineens zat ik boven op Evy in de zetel en haar gezicht lag naar beneden.'

De vraag die nu op de lippen van alle kijkers brandt, is of Marie ook effectief met beide moorden wegkomt...

'Familie', elke weekdag om 20.35 uur bij VTM. Spannende seizoensfinale op vrijdag 28 juni om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Een Frisse Start met vtwonen' (foto: Vitaya - © DPG Media 2019)

Nick en Stig zijn al elf jaar samen en klaar voor een volgend hoofdstuk in hun leven. Het koppel heeft jarenlang in het buitenland gewoond en heeft nu besloten om zich te settelen in België. Sieg helpt mee met de verhuis naar hun nieuwbouw, terwijl Ozanne en Guillemine er een warme thuis van maken.

'Een Frisse Start met vtwonen', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers