Verrassende carrièrewending voor Wouter Hendrickx

donderdag 10 oktober 2019

Wouter Hendrickx, in Vlaanderen vooral bekend door zijn rollen in 'Witse', 'Amigo's' en 'Cordon', heeft een rol te pakken in de Amerikaanse film 'Bergman Island' met Mia Wasikowska, Tim Roth en John Turturro. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Het nieuws komt een beetje uit de lucht gevallen, aangezien Hendrickx eerder al liet weten niet geïnteresseerd te zijn in buitenlandse rollen. De reden daarvoor was dat hij zijn gezinsleven op de eerste plaats zette. Maar nu maakt hij toch de overstap. 'Bergman Islan' gaat over een verliefd koppel dat in navolging van hun grote voorbeeld Ingmar Bergman films regisseert.


Hendrickx is overigens niet de eerste Vlaamse acteur die naar het buitenland trekt. Eerder deden onder andere Matthias Schoenaerts, Johan Heldenbergh en Koen De Bouw hem dat al voor. De release van 'Bergman Island' is voorzien in 2020.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Na een zandstorm tijdens een missie op Mars blijft astronaut Mark Watney alleen achter. Zijn team waant hem dood en Mark kan geen contact opnemen met de aarde om te laten weten dat hij nog leeft. Mark weet dat zijn levensvoorraden schaars zijn en dat de beschadigde machine of de genadeloze omgeving hem waarschijnlijk fataal zullen worden. Toch geeft hij niet zomaar op. Met de hulp van zijn inventiviteit, zijn vaardigheden als ingenieur en zijn wilskracht neemt hij de ene uitdaging na de andere aan.

'The Martian', film uit 2015 met oa. Matt Damon en Kate Mara, om 21.40 uur op VTM.

Dossiers