Valentijn bij Nostalgie en NRJ

woensdag 13 februari 2019

Vrijdag zijn Bart Peeters en zijn vrouw Anneke te gast bij Nostalgie. Tussen 8.00 en 9.00 uur praten ze voluit over de liefde en hun relatie. Herbert Bruynseels is gastheer en probeert hen in de juiste Valentijnssfeer te brengen.

Met pittige en pikante vragen... Bart en Anneke spelen ook het Valentijn spel en kiezen hun favoriete liefdesplaat. Luister aanstaande vrijdag tussen 8.00 en 9.00 uur naar Herbert in de Ochtend op Nostalgie.

Love, Sex & Magic bij NRJ
Met Valentijn om de hoek draait de 'Love, Sex & Magic'- madness bij NRJ nu echt op volle toeren. Zopas werden Nathalie de gelukkige winnares van de Aya Nakamura wedstrijd. NRJ stuurt haar voor 3 nachten naar een 4-sterrenhotel in Parijs met als kers op de taart, donderdag de NRJ Live Session van Aya Nakamura op de Eiffeltoren. Als dat niet super formidabel romantisch is... Haar verslag hoor je vrijdag in de ochtend!

Of onze ochtendmens Michaël een romantische date zal beleven, valt nog af te wachten. Jullie reacties op 'Michaël zoekt een date' waren alvast massaal, origineel en soms pikant. Benieuwd wat ervan komt? Je hoort het donderdagochtend, op NRJ, bij Kim en Michaël zelf.

Nog meer Love, Sex en Magic?
Elke avond bij Valerie komt Goedele Liekens langs om jouw hete seks-vragen te beantwoorden. En de hele week nog kan je op NRJ.be jouw 'hete top 3' doorgeven. Niet alleen leuk om naar te luisteren, je kan er ook een Upper at Home pakket mee winnen. Tot slot…vrijdag 15 februari telt NRJ niet alleen af naar de start van 'Temptation Island'… Het station viert dan ook 'Singles Awareness Day'.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

In deze aflevering wordt duidelijk wat er gebeurt wanneer je kickbokst en televisiekijkt tegelijk, waarom je altijd een kersenpitkussen moet hebben klaarliggen, wat er mis is met smurfenschoenen, waarom je nooit de weg mag vragen aan moeders met bakfietsen en waarom schrijvers pas om vier uur opstaan.

'En Toen Kwam Ons Ma Binnen', om 23.35 uur op Q2.

Dossiers