TV-Visie interview: The Cappaert Sisters (X Factor 6)

zaterdag 12 november 2005

De zusjes Cappaert fietsen, om het in ware X Factortermen te zeggen, gezwind door de live-shows van de VTM-talentenjacht. Opnieuw kregen ze van de juryleden enorm goede commentaren. Het wordt dus elke week moeilijker om goede en deskundige vragen te stellen. Onze reporter Bart vroeg zich meer en meer af hoe het met de dames hun zondagavond- en maandagochtendgevoel was gesteld. Tijdens de persbrunch grapte Annelies er immers duchtig op los. ?Een praatje maken is geen probleem. Maar om op de foto te slaan, slaak ik nu een driedubbele zucht. Ach .. tell me , why I don?t like mondays??

<


STRONG>Vorige week tijdens de persbrunch was het bij Annelies helemaal ?I don?t like Mondays? wat de klok sloeg. ?Do you still like Sundays? na zo?n hemelse jurycommentaren?
Oh, I love sundays en zeker zo een sunday als vandaag. Maar ik weet dat het maandagochtend weer een pak minder zal zijn dan nu. Wij voelden ons echt heel goed vanavond op het podium. Wat we brachten kwam echt van heel diep. We hebben dat zo goed mogelijk willen overbrengen naar de mensen. Zelf had ik er een heel goed gevoel bij. En wanneer je dan ook nog eens gesteund wordt door de jury, kan het helemaal niet meer stuk.

Deze week was de commentaar een pak positiever dan de voorbije week.
Ik kan er ergens toch wel inkomen. Wat we nu deden, kwam qua stijl en muzikaliteit toch een beetje hoger op de ladder. Wat we vorige week deden, was heel leuk. Maar dit keer was het iets moeilijker.

Spreken we hier weer over de bewuste lat, die steeds hoger ligt?
Dat blijft er gewoon standaard inzitten bij ons. Je vertrekt ook elke keer met dezelfde ingesteldheid. Telkens weer opnieuw wil je de mensen thuis iets anders van jezelf laten zien. Het moet ook voor hen interessant blijven.

Jullie beginnen al met verkoopstechnieken.
Dat heeft heel weinig met verkoopstechnieken te maken. Maar ik vind het belangrijk dat we met heel de wedstrijd ook creatief kunnen blijven omgaan.

De eindmeet komt in zicht. Worden jullie niet steeds zenuwachtiger?
Die zenuwen zitten nog steeds aan het plafond. Iedere week is het opnieuw van nul beginnen. Meer en meer verlang ik er echter naar om hier te zijn. We zijn hier 3 dagen per week (fulltime) mee bezig. Maar ik ben altijd blij als ik elke zondag mijn wagen hier mag zetten en dat ik hier ben. Wij staan graag op het podium.

Maar maandag is er voor jullie telkens weer te veel aan ?
Eigenlijk niet. Dan beslissen we wat we 14 dagen later in de show gaan brengen. Maar dinsdag is het eventjes een ?uitblaasmoment?.

DOSSIER: X Factor

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

De patiënt van Addison en Pete komt in een driehoeksverhouding terecht met haar zus en schoonbroer. Ondertussen proberen Cooper en Sam een gezin ervan te overtuigen dat de gezondheid van hun zoon belangrijker is dan zijn succesvolle sportcarrière.

'Private Practice', om 23.45 uur op VTM.

Dossiers