TOPradio gaat elke zaterdag live uitzenden vanuit discotheek Versuz

vrijdag 7 september 2018

TOPradio en de Hasseltse Discotheek Versuz slaan vanaf vandaag de handen in elkaar. Op woensdag, donderdag, en vrijdagavond selecteert Versuz voor TOPradio de beste dance radioshows van internationale én eigen resident dj's en dit telkens vanaf 22.00 uur.

Op zaterdagavond gaat de samenwerking nog een stap verder en gaat TOPradio vanaf middernacht LIVE vanuit de Limburgse club. Met deze samenwerking wordt TOPradio meer dan ooit dé muzikale referentie voor wat er leeft bij de jeugd. De dance (pop) en urban muziek van overdag wordt ‘s avonds aangevuld met het beste uit de club - en housescène.

'Vanaf woensdag 5 september is de avond van TOPradio dankzij dit unieke partnership dansbaarder dan ooit. We zijn blij om ons ook tijdens de avonduren te kunnen onderscheiden van andere spelers met radiovriendelijke house en club in the mix. Versuz is een ‘going-outmerk’ met nationale én internationale uitstraling. Nu TOPradio ook in Limburg en de rest van Vlaanderen opnieuw via FM te beluisteren is, is deze samenwerking een logische volgende stap', aldus programmadirecteur TOPradio, Youri Beaumont.

'Deze samenwerking is niet alleen een win-winsituatie voor beide partijen, maar zeker ook voor de luisteraar van TOPradio. Vanaf nu kan iedereen genieten van de unieke sfeer van onze club. Het geeft ons de mogelijkheid om Versuz bekend te maken bij een zeer breed publiek. Ook mensen die misschien nooit eerder naar onze club zijn geweest en dit nu misschien wel gaan doen', vertelt Yves Smolders, zaakvoerder Versuz.

TOPradio is in Vlaanderen te beluisteren in alle grote steden via FM (Antwerpen, Turnhout, Mechelen, Geel, Sint-Niklaas, Gent, Aalst, Brugge, Kortrijk, Oostende, Genk, Hasselt, Leuven, …), via DAB+ en digitale televisie (Telenet kanaal 913).

Overzicht radioshows
TOPradio presents Versuz Radio met op …

Woensdag
22u: Defected In The House
23u: Serious Beats Radio
00u: Sem Thomasson
01u: Franky Rizardo
02u: Danny Howard
03u: Kryder

Donderdag
22u: Roger Sanchez
23u: Bob Sinclar
00u: Kenn Colt (Feels Like Home Radioshow)
01u: Thierry Von Der Warth
02u: MAORI
03u: Plastik (Funk You Very Much Radioshow)

Vrijdag
22u: Peter Luts (VOYAGER)
23u: EDX (No Xcuses)
00u: Don Diablo (Hexagon)
01u: Double Pleasure
02u: B’elle Sounds
03u: David Penn (Urbana Radioshow)
04u: Our House
06u: Morning Sounds

Zaterdag
22u: Dave Lambert
23u: Claptone (Clapcast)
Met vanaf middernacht: VERSUZ NIGHTLIFE (live vanuit Versuz Hasselt)

Persbericht TOPradio
http://www.topradio.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Undercover' (foto: Eén - © VRT 2018)

Undercoveragenten Bob Lemmens en Kim De Rooij installeren zich op de camping van topgangster Ferry Bouman, een van de grootste XTC-producenten ter wereld. Maar Ferry houdt de nieuwkomers in de gaten, zeker wanneer zijn rechterhand John een onaangename ontdekking doet. Gelukkig is Danielle, de vrouw van Ferry, minder op haar hoede.

Spannende fictiereeks over twee undercoveragenten die in het leven van XTC-producent Ferry Bouman infiltreren en proberen zijn vertrouwen te winnen.

'Undercover', om 21.00 uur op Eén.

Dossiers