Tom Waes denkt al aan nieuw seizoen van 'Reizen Waes Europa'

dinsdag 12 februari 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

Vlotjes 1,4 miljoen kijkers halen. In deze tijden is dat een uitzondering geworden. Maar Tom Waes kan dat. 'Reizen Waes Europa' zit er zondag, na een compilatieaflevering, op en het programma is geslaagd met grootste onderscheiding.

Naar de aflevering over Oekraïne keken dik 1,8 miljoen mensen. Vorige week, het reisverslag van Azerbeidjan, keken 1,5 miljoen mensen. Met deze cijfers moét je wel nadenken over een volgend seizoen. En dat doet Tom Waes ook. Naar eigen zeggen staan nog heel wat landen op zijn verlanglijstje. Denken we maar aan Finland, Cyprus, de Faeröer-eilanden en Noord-Macedonië. Waes zegt in Het Nieuwsblad dat hij nog wel wat ideetjes heeft.


Maar het nieuwe seizoen van 'Reizen Waes Europa' is nog niet voor direct. Tom Waes is momenteel nog bezig met opnames voor zijn Ketnet-programma 'The Blacklist' en in april starten de opnames van het tweede seizoen van 'Undercover'. Seizoen 1 van die politieserie begint op zondag 1 februari op Eén.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers