Tom Waes denkt al aan nieuw seizoen van 'Reizen Waes Europa'

dinsdag 12 februari 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

Vlotjes 1,4 miljoen kijkers halen. In deze tijden is dat een uitzondering geworden. Maar Tom Waes kan dat. 'Reizen Waes Europa' zit er zondag, na een compilatieaflevering, op en het programma is geslaagd met grootste onderscheiding.

Naar de aflevering over Oekraïne keken dik 1,8 miljoen mensen. Vorige week, het reisverslag van Azerbeidjan, keken 1,5 miljoen mensen. Met deze cijfers moét je wel nadenken over een volgend seizoen. En dat doet Tom Waes ook. Naar eigen zeggen staan nog heel wat landen op zijn verlanglijstje. Denken we maar aan Finland, Cyprus, de Faeröer-eilanden en Noord-Macedonië. Waes zegt in Het Nieuwsblad dat hij nog wel wat ideetjes heeft.

Maar het nieuwe seizoen van 'Reizen Waes Europa' is nog niet voor direct. Tom Waes is momenteel nog bezig met opnames voor zijn Ketnet-programma 'The Blacklist' en in april starten de opnames van het tweede seizoen van 'Undercover'. Seizoen 1 van die politieserie begint op zondag 1 februari op Eén.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Over Water' (foto: Eén - © VRT/Toon Aerts 2018)

John ziet zijn plannen uitkomen en de pionnen op het bord bewegen zoals hij het voorzien had. Maar voor dat succes betaalt hij een veel hogere prijs dan hij voorzien had.

Slotaflevering van het eerste seizoen.

'Over Water', om 20.45 uur op Eén.

Dossiers