Tom Lenaerts plukt Bart Cannaerts weg bij Woestijnvis

dinsdag 24 juni 2014

Bart Cannaerts is een van de eerste bekende namen bij het nieuwe productiehuis Panenka van Tom Lenaerts. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Voor Woestijnvis is dit opnieuw geen goed nieuws.

Bart Cannaerts werd bekend als stand-op komiek en hij stond mee aan de wieg van productiehuis Shelter, waar hij meewerkte aan 'Benidorm Bastards' en 'Wat Als?'. Bij Woestijnvis maakte hij vorig jaar zijn presentatiedebuut in 'De Pappenheimers' op VIER. Dit seizoen vielen de kijkcijfers daarvan echter tegen. Cannaerts kreeg ook veel kritiek op zijn presentatiestijl en verstaanbaarheid. Toch vertrekt hij niet uit onvrede bij Woestijnvis.


'Ik vond 'De Pappenheimers' heel leuk om te doen. Ik had er ook graag nog een seizoen bijgedaan, maar toen kwam Tom er plots tussen fietsen. Zijn project sprak me aan en dus heb ik mijn buikgevoel gevolgd.'

Bron: hln.be


Lees ook:
Tom Lenaerts weg bij Woestijnvis [Update!]

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

In de vroege jaren 1960, in volle Koude Oorlog, moeten CIA-agent Napoleon Solo en KGB-spion Illya Kuryakin samenwerken wanneer er een mysterieuze organisatie opduikt die het broze nucleaire machtsevenwicht tussen hun beider naties wil destabiliseren.

'The Man from U.N.C.L.E', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers