TMF ondergaat totale make-over!

vrijdag 30 maart 2007

Muziekzender TMF verandert vanaf vandaag volledig van stijl. Een nieuw logo, nieuwe lay-out, nieuwe website en uiteraard ook nieuwe programma's. Dit TMF wil dichter bij de jongeren staan en zal daarom ook veel stouter zijn : be prepared !

D


e verandering zal echter niet alleen op de buis te zien zijn. "TMF is veel meer dan enkel televisie, daarom vonden we de tijd rijp om van TMF een sterk overkoepelend moedermerk te maken." zegt Kristoff Coolen, marketing manager van TMF.

De website van TMF zal een belangrijk onderdeel worden van dat moedermerk. De jongeren van vandaag kijken nu eenmaal niet naar televisie, maar brengen ook veel tijd door op het internet. Dankzij de mediaplayer van TMF zullen surfers gratis programma's kunnen herbekijken of genieten van één van de 3000 aangeboden muziekclips.

De 74 000 mensen die hun eigen ID, te vergelijken met de Myspace van MSN, hebben op TMF.be zullen ook hun eigen video's kunnen uploaden op hun ID.

Geen nieuw TMF zonder nieuwe programma's en dus wordt het aanbod van nieuwe programma's flink uitgebreid. TMF benadrukt wel dat muziek het belangrijkste blijft op TMF.

De VJ's van TMF zijn erg enthousiast over het nieuwe TMF. VJ's Wendy en Sofie vinden de nieuwe stijl erg rock 'n roll. "Het is een beetje retro, flashy en tegelijkertijd toch wat strakker. De kleuren zijn ook helemaal te gek. Het nieuwe TMF mocht zeker wat stouter en zeker de logo's vinden we erg geslaagd."

Wendy en Sofie zijn ook erg tevreden met hun nieuwe programma 'Comité P(arty)' (zie lager). "We hebben nog maar 1 opname gedaan maar het was heel erg leuk. Het is de bedoeling dat we het programma week per week opnemen dus we weten nooit op welk feestje we gaan terechtkomen. Dat kan een chique galabal zijn maar evengoed het gouden jubileum van de grootouders, al denk ik niet dat ze ons op een galabal graag zien komen. We verkleden ons ook elke keer en als we dat doen, doen we dat goed. Voor ons eerste feestje, een 80's party in Gent, was het echt wel knop omdraaien en vooral niet in de spiegel kijken.'

TMF zal de South Park-fanaten gelukkig maken. Als enige Vlaamse zender zullen zij de drie laatste reeksen van het populaire cartoonprogramma uitzenden, en dit elke dag om 19u30. Wie het gemist heeft, kan elke dag om 23u naar een herhaling kijken.

Overzicht van de nieuwe programma's :

In 'An Tour II' trekt VJ An opnieuw de wereld rond samen met nationale en internationale supersterren. Normaal gezien is een tourbus volledig taboe voor de pers, maar VJ An slaagt erin om toch een kijkje te gaan nemen in de tourbus van Panic! at The Disco. Ook Kate Ryan, Juliet Lewis en de Heideroosjes zullen in de komende maanden vergezeld worden door An.

Vanaf 30 maart, maandag om 17u, vrijdag om 20u en zondag om 14u30.

'Tattoo Tales' is het andere programma dat VJ An mag presenteren op TMF. In dit programma gaat ze op zoek naar het verhaal achter de naald. Ze gaat op zoek naar wereldsterren die een tattoo hebben laten zetten en wil graag het verhaal achter die tattoo horen. Ook de nieuwste trends in de tattoowereld komen uitgebreid aan bod.

Vanaf 30 april, donderdag om 21u30, zaterdag om 17u en zondag om 23u30.

Comité P(arty)
VJ Wendy trekt er samen met VJ Sofie elke week op uit om te ontdekken hoe er in Vlaanderen gefeest wordt. Ze trekken naar filmpremières, glamourparties, galabals maar zullen het ook zeker niet laten om naar een trouwfeest te trekken of een gouden jubileum van de grootouders.

Vanaf 30 maart, vrijdag om 17u, zondag om 14u en dinsdag om 20u.

Second Chance
Vj Olli geeft 60 kandidaten de kans om hun zangtalenten te bewijzen en dat gedurende 3 minuten. De jury is niemand minder dan de TMF-kijker zelf. Zij beslissen wie naar de finale mag. De niet-geselecteerde kandidaten krijgen nog een tweede kans op internet om hun talenten te bewijzen. De winnaar van de talentenjacht krijgt niet alleen een platencontract, maar mag ook optreden op de  TMF-awards.

Vanaf 2 mei, iedere woensdag om 20.00 uur.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Vive le Vélo, Leve de Ronde' - Karl Vannieuwkerke (Eén)

Dagelijks ontvangt Karl drie gasten aan zijn tafel in de Vlaamse Ardennen om te praten over hun passie voor de koers en 'Vlaanderens mooiste'. Sammy Neyrinck duikt in de sfeer van de Ronde voor dagverse reportages uit het peloton. En iedere dag is er ook een portret van een spilfiguur uit de rijke Ronde-geschiedenis.

'Vive le vélo, leve de Ronde', om 22.10 uur op VRT 1.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 16:00
    Joanna Lumley's Britain
  • 16:00
    Radio 1: De wereld vandaag
    23:50
    Nachtlus
  • 16:25
    Grizzy & the Lemmings
    21:00
    Geen uitzending
  • 16:15
    America's Funniest Home Videos
  • 15:45
    Achter gesloten deuren
    01:30
    Geen uitzending
  • 14:55
    A Perfect Getaway
    02:00
    The Big Bang Theory
  • 15:55
    MacGyver
    01:15
    Stargate SG-1
  • 16:20
    Strong Medicine
    00:50
    Offspring
  • 16:20
    SOS Piet
    00:55
    Geen uitzending
  • 15:45
    Big Brother
    00:25
    De Tafel van Gert
  • 16:25
    CSI: Miami
    01:00
    Friends
  • 16:10
    Scorpion
    00:20
    Hawaii Five-0
  • 15:10
    The Block NZ
    00:35
    The Block NZ: On Point
  • 15:55
    Buried in the Backyard
    00:40
    Castle
  • 15:00
    Herhalingslus
    08:00
    Wijzer Wonen
  • 16:18
    Trap bouwen met roger
    00:00
    Je Kijkt Naar De Sterren
  • 16:20
    Het Weekmenu
    00:55
    Ware Delicatessen
  • 16:15
    FIM Motocross World Championship
    22:00
    Wordt aangekondigd
  • 15:50
    Midsomer Murders
    00:20
    Silent Witness
  • 15:23
    Op1
    00:23
    De Avondshow met Arjen Lubach
  • 16:25
    Per Seconde Wijzer
    00:17
    Nieuwsuur
  • 16:25
    Peperbollen
    00:53
    De Avondshow met Arjen Lubach