TMF Live HD exclusief bij Belgacom TV

woensdag 1 april 2009

Belgacom TV abonnees kunnen vanaf 1 april exclusief genieten van TMF Live HD, het high definition kanaal van muziek- en jongerenzender TMF. TMF Live HD brengt de beste nationale en internationale live muziek, aangevuld met de leukste TMF formats in een HD beeld- en geluidskwaliteit. Belgacom TV biedt het nieuwe kanaal aan binnen zijn basisaanbod.

W


ie digitaal kijkt via Belgacom TV krijgt er vanaf vandaag een kanaal bij. TMF Live HD, de HD-versie van de jongeren- en muziekzender TMF, is voortaan namelijk exclusief via Belgacom TV te bekijken.

TMF Live HD brengt 24u/24 de beste nationale en internationale live muziek, aangevuld met de leukste TMF formats. Naast een heel pak live muziek zoals de TMF Awards, kan je de komende weken alvast genieten van TMF's "Road2Fame" en "TMF Totally Snow". Dit alles, in een uitzonderlijk hoge beeldkwaliteit.

Belgacom TV neemt TMF Live HD op binnen zijn basisaanbod en biedt de zender op die manier aan meer dan 500.000 abonnees aan.

Eerder al lanceerde Belgacom TV MTVND, het tweede HD-kanaal van de MTV Networks groep en een combinatie van een krachtig internationaal muzikaal aanbod, aangevuld met de meest succesvolle Nickelodeon formats.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers