Titanenstrijd rond digitale televisie barst los

dinsdag 13 november 2007

Het Mechelse telecombedrijf Telenet daagt concurrent Belgacom voor de rechter in de concurrentiestrijd rond digitale televisie. Volgens Telenet is de reclame die Belgacom TV momenteel maakt misleidend.

B


elgacom vergelijkt in de meest recente campagne de prijs van Belgacom TV met een kabelabonnement bij Telenet. Ze stellen hierin dat Belgacom TV goedkoper is. De slogan 'Belgacom TV 25% goedkoper dan de kabel' geldt alleen voor mensen die al internet van Belgacom hebben. Telenet vindt de campagne dus foutief en misleidend.

Volgende week wordt de zaak in kort geding behandeld. Telenet lanceerde ondertussen zelf een vergelijkende reclamecampagne.

Bron: vrtnieuws.net

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers