'Timtation' mag geen verleider zijn

vrijdag 16 november 2018
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2018

Zelfs bijna een jaar na de laatste editie van 'Temptation Island' blijft de Oost-Vlaamse Tim zich in de schijnwerpers werken. Hij had zich namelijk kandidaat gesteld als verleider in het nieuwe seizoen.

Tim Wauters uit Aalst zit in het collectieve Vlaamse én Nederlandse geheugen gegrift als de man die eerst hondstrouw bleek, maar later toch 'zijn' Deborah bedroog en als een baksteen liet vallen voor de Nederlandse Cherish.

Onlangs ging Tim op gesprek bij de productie omdat hij graag als verleider wilde deelnemen aan het nieuwe seizoen van het verleidingsprogramma. Hij werd echter afgewezen. Naar eigen zeggen waren er al genoeg kandidaten.

Mocht er nu een VIPS-reeks komen van 'Tempation Island' dan wil Tim daar wél dolgraag bij zijn

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Weekenden' - groepsfoto (foto: Canvas - © VRT/De chinezen 2018)

Lut staat al 41 jaar in het onderwijs en dit schooljaar gaat ze tegen haar zin met pensioen. Kris werd vorig jaar weduwnaar. Hij staat nu alleen in voor de opvoeding van zijn twee tienerkinderen. Omar vluchtte weg uit Syrië en hij wil in België een diploma hoger onderwijs behalen. Jay, een 20-jarige Brusselse ket, wil in 2018 doorbreken met z'n muziekcarrière. En Jo lijdt aan jong-parkinson, hij wil zijn ziekte onder controle krijgen met een operatie.

'De Weekenden', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers