'Timtation' mag geen verleider zijn

vrijdag 16 november 2018
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2018

Zelfs bijna een jaar na de laatste editie van 'Temptation Island' blijft de Oost-Vlaamse Tim zich in de schijnwerpers werken. Hij had zich namelijk kandidaat gesteld als verleider in het nieuwe seizoen.

Tim Wauters uit Aalst zit in het collectieve Vlaamse én Nederlandse geheugen gegrift als de man die eerst hondstrouw bleek, maar later toch 'zijn' Deborah bedroog en als een baksteen liet vallen voor de Nederlandse Cherish.

Onlangs ging Tim op gesprek bij de productie omdat hij graag als verleider wilde deelnemen aan het nieuwe seizoen van het verleidingsprogramma. Hij werd echter afgewezen. Naar eigen zeggen waren er al genoeg kandidaten.

Mocht er nu een VIPS-reeks komen van 'Tempation Island' dan wil Tim daar wél dolgraag bij zijn

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Stef Wauters - VTM NIEUWS (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Stef Wauters presenteert een marathonuitzending naar aanleiding van de verkiezingen. Hij schakelt rechtstreeks over naar journalisten die over het hele land kopstukken van de diverse partijen volgen en de eerste reacties sprokkelen. Elke Pattyn staat klaar in de studio in Vilvoorde om als eerste alle uitslagen te brengen. Die bespreekt ze met de Raad van Wijzen van VTM NIEUWS. Aan het Vlaams parlement ontvangt Dany Verstraeten de hele dag door opmerkelijke politici, maar vooral ook andere mensen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de loop van de campagne. Reporters staan bovendien klaar aan partijhoofdkwartieren of op de plekken waar de partijen verzamelen om met hun militanten de overwinning te vieren, of het verlies door te spoelen.

'De Stem van Vlaanderen', vanaf 8.00 uur de hele dag door op VTM.

Dossiers