Tess Goossens wordt Lady 'Goossens' voor 10de verjaardag Joe - VIDEO

maandag 1 april 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Joe blaast maandag 1 april 10 kaarsjes uit en dat wordt uitbundig gevierd. Joe-dj Tess Goossens werd speciaal voor de verjaardag van de radiozender omgetoverd tot Lady 'Goossens'.

Zij nam haar eigen versie van de hit 'Pokerface' met bijhorende videoclip op. Wie goed kijkt, ziet ook de andere Joe-dj’s opduiken in de clip.

Het nummer is niet toevallig gekozen. 'Pokerface' van Lady Gaga stond tien jaar geleden op 1 april 2009 op nummer 1. Tess presenteert elke middag 'De Nummer 1 Show' waarin ze allemaal nummer 1-hits draait. Voor haar was de verjaardag van Joe de ideale gelegenheid om eens in de huid van een nummer 1-ster te kruipen.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Martin Heylen (foto: Eťn - © VRT 2018)

In 'Zelfde deur, 20 jaar later' vond Martin Heylen antwoorden op de vraag: wat doet het leven met een mens, en wat doet een mens met het leven? Voor 'Kom op tegen Kanker' zoekt Martin patiŽnten en familieleden op die de voorbije dertig jaar hun verhaal deden in de uitzendingen van KOTK. Wat doet kanker met een mens, en wat doet een mens met de ziekte? Met jonge en oudere patiŽnten en nabestaanden praat hij over hun strijd en veerkracht, hervallen en weer opstaan, en over lachen, troost en schoonheid in de moeilijkste fase van hun leven.

'Mensen Verzetten Bergen: Zelfde Deur, Zoveel Jaar Later', om 21.15 uur op Eťn.

Dossiers