Telenet stelt digicorder opnieuw uit!

vrijdag 2 december 2005

Pas in januari zal de digicorder van Telenet te koop zijn in de winkel. De decorder voor digitale televisie met een ingebouwde harde schijf was eerst aangekondigd voor december. Zelfs met de start van de verkoop in januari zal het nog niet mogelijk zijn om programma's op te nemen met het toestel.

T


elenet is nog volop bezig de nodige software te testen. Eind maart moet alles klaar zijn. Op dat moment zal de update van de software automatisch via de kabel verstuurd worden. Pas dan kan de digicorder optimaal gebruikt worden.

Telenet wil niet zolang wachten met de start van de verkoop. Klanten die kiezen voor een digicorder kunnen op deze manier al in januari instappen en gebruik maken van de digitale mogelijkheden.

De digicorder zal bij de lancering 299 euro kosten.

Bram Bartholomees Bron: De Standaard
http://www.telenet.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Eric Randall is een bekende schrijver van boeken over hoe je best single zou moeten blijven. Hij heeft het bovendien niet echt voor Kerstmis en alles wat er bij te kijken komt. Dit jaar moet hij op zijn neefje en nichtje passen wanneer hun ouders er niet zijn. Met de hulp van zijn buurvrouw April Stewart leert hij de liefde te vinden en in de kerstsfeer te komen.

'Christmas Next Door', film uit 2017 met oa. Jesse Metcalfe, om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers