Telenet heeft al 276.000 abonnees

donderdag 10 mei 2007

Telenet heeft al 276.000 mensen kunnen overtuigen om over te schakelen op digitale televisie. Dat maakte het telecombedrijf gisteren bekend. Telenet trok sinds de jaarwisseling zo'n 50.000 nieuwe klanten aan.

5


0.000 nieuwe klanten op vier maanden tijd, dat is een record, zo weet Telenet te melden. Dat is het gevolg van de scherpe prijzen in de koopjesperiode en de lancering van een huurmodel van de Digicorder. Bovendien stelt Telenet vast dat ook de inkomsten uit video-op-aanvraag en extra themaboeketten toenemen.

Telenet heeft er goede hoop op dat de cijfers van digitale televisie dit jaar nog flink zullen stijgen. De telecomgroep heeft nog ruim 1.735.000 analoge basisabonnees en hoopt op termijn ook die te overtuigen om de overstap te maken.

Bron: Telenet persbericht

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers