Telenet en Interkabel ondertekenen overnameakkoord

zondag 29 juni 2008

De zuivere kabelmaatschappijen, Interkabel en Telenet hebben zaterdag een akkoord getekend over de verwerving van de analoge en digitale klantenbasis en over de aankoop en lange termijn lease van netwerkonderdelen door Telenet.

H


et finale akkoord is gebaseerd op het principe-akkoord dat partijen afsloten op 26 november 2007. Na de formele afronding van de overeenkomst zullen alle Vlaamse consumenten de keuze hebben uit tenminste twee aanbieders van digitale televisie en triple play diensten.

De formele afronding van het akkoord zal plaatsvinden na goedkeuring door de Algemene Vergadering van de zuivere intercommunales.

Persbericht Telenet
http://www.telenet.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers